Bükre látogat a Lombard II


2010-05-28 19:51:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az NB III-as bajnokság tabelláját tekintve a Lombard II soron következő bajnokija a „kötelező győzelem” kategóriájába tartozik, hiszen a Büki TK amellett, hogy már biztosan kiesett a harmadosztályból, 24 mérkőzésen négy döntetlen mellett mindössze 1 győzelmet aratott, 19 alkalommal pedig vesztesen hagyták el a játékteret. A pápaiaktól csalódás lenne ha nem gyűjtenék be a három pontot, annak ellenére, hogy Nagy Mihály több labdarúgójára sérülés miatt nem számíthat.
- Nagyon elfogytunk a szezon végére. A sok sérült mellé Kaszás megbetegedett, Németh pedig öt sárgalap miatt nem játszhat, a felnőtt csapat pedig már szabadságon van. Az ifjúsági játékosok közül Bakos és Nemes juthat szóhoz, de visszatér Vincze és Tóth, akik eddig sérülés miatt nem szerepelhettek. A Bük tavasszal szorosabb meccseket játszott, mint az ősszel, de már kiesett. Senkit sem szabad lebecsülni, ezért küzdelmes, jó mérkőzést várok, győzelemmel.

További párosítások
Csesztreg – Csorna
Celldömölk – Badacsonytomaj
Sopron – Veszprém
Haladás – Körmend
Lipót – Répcelak
Sárvár - MTE 1904


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-25 18:45:48

Győztes hazai búcsú


ajánlott cikk főképe

2019-11-26 20:27:05

Újabb három bajnoki érem


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 11:25:34

Kispályás foci: Nagygyimót már bajnok


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 19:16:38

Hatgólos döntetlen