Elballagtak a Szivárvány Óvoda nagycsoportosai


2010-05-29 09:11:50  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Elballagtak a Szivárvány Óvoda nagycsoportosai főképe
Ballagást tartottak tegnap délelőtt 10 órától a Szivárvány Óvodában. Itt az évzáró ünnepségek már megvoltak, ma a leendő kis elsősök búcsúztak el.
Összesen 6 csoportból, 44 gyermek vett ma búcsút az óvodai évektől. 
A ballagó kicsik először a csoportszobákban egy-egy rövid műsort láthattak a kiscsoportosoktól, majd az óvónénikkel körbejárták az óvodát, s az udvarra vonultak, ahol egy zenés, verses műsorral köszöntek el az intézmény minden tagjától.
Végül megajándékoztak minden ballagót néhány, az iskolakezdéshez szükséges kellékkel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet