40 millió forint sporttámogatásra


2019-01-22 16:59:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


40 millió forint sporttámogatásra főképe
Pápa Város Önkormányzata pályázatot hirdet pápai székhelyű sportegyesületek működésének vissza nem térítendő támogatására.

A pápai székhelyű sportegyesületek számára nyújtható keret összege 2019-ben 40 millió forint. Pályázni Pápa város közigazgatási területén működő, pápai székhellyel nyilvántartásba vett sportegyesület számára lehet. A pályázatot egy példányban postai úton Pápa Város Önkormányzata Humánerőforrás Bizottságnak (8500 Pápa, Fő u. 5.) címezve, vagy személyesen a Pápai Polgármesteri Hivatal Titkárságához, vagy elektronikusan a harcos.attila@papa.hu email címre lehet benyújtani.

A pályázat beérkezési határideje: 2019. február 12.

A pályázatokat Pápa Város Önkormányzatának Humánerőforrás Bizottsága 2019. február 22-ig bírálja el. A pályázat elbírálásáról és annak eredményéről a pályázó írásos értesítést kap.

A pályázati felhívás teljes anyagát illetve a pályázati adatlapot ITT találja.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-05 13:35:47

Hat egyéni csúcs a téli dobó ob-n


ajánlott cikk főképe

2019-05-07 17:24:30

Az Erkel nyerte a városi diákolimpiát


ajánlott cikk főképe

2019-05-28 12:34:19

Izgalmasan alakul a kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-07-13 14:31:16

Öt gólt rúgott első edzőmeccsén a Perutz


PÁPA időjárás