Király Botond: Újabb három év Angyalföldön


2019-01-23 11:25:22  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.vasasfc.hu  | 


Király Botond: Újabb három év Angyalföldön főképe
A Vasas három évvel meghosszabbította Király Botond nyáron lejáró szerződését - írja a klub hivatalos honlapja.

Domonyai László, az NB II 7. helyén álló Vasas klubigazgatója szerint a Pápai Egyesített Labdarúgó Clubnál nevelkedett Király Botond sok örömet szerezhet majd a Vasas szurkolóinak.

- Király Botond hároméves szerződéshosszabbításával már a jövő Vasasát is építjük. Botond a futballnak azt a részét is tudja, amit nem lehet tanítani. Ha továbbra is olyan keményen dolgozik, mint az elmúlt időszakban, akkor sok örömet fog szerezni a Vasas-szurkolóknak - olvasható a vasasfc.hu-n.

Király ősszel a bajnokságban a Monor és a Budafok ellen is kezdő volt, a Magyar Kupában háromszor jutott szóhoz, a kupasorozatban a Debrecen ellen be is talált. A szerződéshosszabbítás után a 24 éves játékos a következőket mondta:

- Nagyon örülök, hogy a Vasasnál hosszútávon számolnak velem. Maximálisan érzem a vezetőedző bizalmát, Szanyó Károly pozitívan áll hozzám, ami jót tesz az önbizalmamnak. Számomra nem volt kérdés, hogy maradok, hiszen nagyon jól érzem magam a klubnál és az a jövőkép is szimpatikus, amit vázoltak a vezetők. A fiatalokra építik a csapatot, ráadásul támadófocit játszunk, ami motiváló számomra. Teljesítményemmel szeretnék hozzájárulni a csapat minél jobb eredményeihez, bízom benne, hogy rövid időn belül újra NB I-es lesz a Vasas.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-02-07 13:58:04

Lovas elismerések