Bronzérmet szerzett az U8


2019-01-26 15:40:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Bronzérmet szerzett az U8 főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club 2011. január elseje után született labdarúgóinak tornájával folytatódott a téli teremszezon. Két pápai és két veszprémi alakulat mellett Győrújfalu, az Üstökös, Gyirmót és Ajka fogadta el a szervezők meghívását. A csoportmérkőzések után a PELC sárga együttese két győzelemmel és egy vereséggel jutott a rájátszásba, míg a kékeknek nem sikerült pontot szereznie, így a hetedik helyért játszhattak. Az elődöntőben a PELC csapata sajnos vereséget szenvedett a Veszprém I-től, ami azt jelentette, hogy a bronzéremért lépett pályára. A Gyirmót ellen nagy küzdelem folyt a pályán, a pápai fiatalok többször is közel álltak a gólszerzéshez, ám nem sikerült betalálni, ahogy a Gyirmótnak sem, így következhettek a büntetőrúgások. A heteseknél Horváth Tamás tanítványai koncentráltak jobban és 2-0-ra nyertek. Ezzel a PELC mérlege egy harmadik és egy nyolcadik hely lett. A tornát Veszprém csapata nyerte.
- Elégedett vagyok a mutatott játékkal, bár a gyerekek az eredményt helyezik előtérbe, nekem az volt a legfontosabb, hogy minél többet viszontlássak abból, amiket edzéseken gyakorolunk - mondta a PELC edzője. - Ebből sok meg is valósult, azt kértem, hogy játszanak felszabadultan, élvezzék a focit és védekezésben valamint a labdakihozatalokban alkalmazzák azt, amit tanítok nekik. Az elődöntőben hiába kaptunk ki a Veszprémtől, egy nagyon jó, kiélezett meccset játszottunk velük, összességében elégedett vagyok mindkét csapat szereplésével.

A torna legjobb játékosa Pap Zétény (Veszprém I.), legjobb kapusa Csendes Károly (Gyirmót) lett. A gólkirályi címet hét góllal Varga Péter (Győrújfalu) érdemelte ki, a legjobb hazai játékosnak Németh Balázst választották.

Képek:


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet