Az ETO volt a legjobb


2019-01-27 16:06:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az ETO volt a legjobb főképe
Szombaton az U8-as, vasárnap pedig az U7-es korosztálynak rendezett labdarúgó tornát a Pápai Egyesített Labdarúgó Club.

Ezúttal is nyolc alakulat két négyes csoportba bontva küzdött meg a győztesnek járó serlegért. A PELC két csapattal indult, az 'A' jelű négyesben a Gyirmót, az Ajka és az Üstökös volt az ellenfél, a 'B'-ben pedig a Veszprém, a Győr és a Csorna várt Horváth Tamás tanítványaira. A kékek a csoportban egy győzelmet és két vereséget számláltak, míg a sárgák pont nélkül a hetedik helyért játszottak. A helyosztókon a pápai gyerekek büntetőrúgásokkal alulmaradtak a Veszprémmel szemben, amivel a hatodik helyen végeztek, a másik csapat nyolcadik lett.

- Hasonló elvárásokkal tekintettem a mai torna elé, mint tegnap, azaz szerettem volna minél többet viszontlátni az edzésen gyakoroltakból - mondta Horváth Tamás. - Örömteli, hogy sokan vagyunk, így két csapattal tudtunk elindulni. A cél a mozgás, a játék megszerettetése volt, ez maradéktalanul megvalósult, az eredmény pedig tényleg csak másodlagos. Úgy láttam, a hazai pálya miatt a szokásosnál is jobban izgultak a gyerekek, de mindenképp pozitívan tekintek vissza a tornára.

A tornát az ETO nyerte. A gólkirály 14 találattal Juhász Patrik lett, a legjobb hazai játékos különdíját Gulyás Ábel kapta, a legjobb labdarúgónak pedig Adi Botondot látták.

Képek:


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-11 15:07:01

Tíz emberrel is nyert a PELC-Nyárád


ajánlott cikk főképe

2019-02-24 16:52:40

Tornagyőztesek a PELC-es lányok


ajánlott cikk főképe

2019-03-16 15:20:38

Két döntetlen


ajánlott cikk főképe

2019-06-17 08:44:05

Bajnok a PELC III.


PÁPA időjárás