Új elnök a Pápai Judo Akadémia élén


2019-02-01 14:30:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új elnök a Pápai Judo Akadémia élén főképe
Munkahelyi és családi elfoglaltság miatt lemondott a Pápai Judo Akadémia elnöki pozíciójáról dr. Szokolyi Szabolcs, helyét a korábbi alelnök, Pillér Gábor veszi át.

A karácsonyi, szilveszteri időszak után ismét gőzerővel folynak az edzések a 2018 februárjában alakult egyesületnél. Idén januárban a vezetőségben változások álltak be, hiszen az elnök egyéb kötelezettségei miatt nem tud 100 százalékosan az akadémia ügyeire koncentrálni, így fájó szívvel, de el kellett köszönnie a már 140 tagot számláló klubtól.

- Dr. Szokolyi Szabolcs közel egy évtizede elkötelezetten támogatja a pápai judo fejlesztését, nagyon hálásak vagyunk neki az elvégzett munkáért, a belénk fektetett bizalomért - mondta Pillér Gábor, az akadémia új elnöke. - Nagyon sajnáljuk, hogy így döntött, hiszen már az akadémia megalakulásakor meghatározó személyiség volt, ő fektette le az alapokat. Szabolcs döntése után természetesen rendkívüli közgyűlést hívtunk össze, ahol rám esett a választás, én pedig vállaltam a feladatot. Célom, hogy Szabolcs szakmaiságát és emberi oldalát vigyem tovább, bízom abban, hogy a váltás zökkenőmentes lesz.

Az akadémiánál Balikó András mellett az alelnöki pozíciót ezentúl Kántor István tölti be, a szakmai munkáért továbbra is Mezei Csaba felel.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: judo
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet