Farsangi forgatag a Tarczy iskolában


2019-02-01 22:00:38  | cikk: Babos Petra  | 


Farsangi forgatag a Tarczy iskolában főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában ma tartották meg a hagyományos alsós farsangot. A tanulók már hetekkel ezelőtt izgatottan készülnek, hiszen feldíszítik termeiket és az aulát, valamint mindenki gondosan kiválasztja, megtervezi a jelmezét. Voltak, akik úgy kölcsönöztek maskarát, de nagyon sokan otthon készítették el vidám, kreatív jelmezeiket. A jó hangulatú program már a délelőtti órákban elkezdődött, amikor Horváthné Szabó Andrea téli és farsangi dalokat énekelt az aulában az alsós osztályoknak.
Tekán Kinga tanító elmondta, idén számos különleges programmal készültek az alsósoknak. Szerveztek egy farsangi informatikai vetélkedőt, melyen sok diák vett részt. A diákok farsangi képet, illetve prezentációk készítettek.
Délután aztán ellepték az aulát a vidám, ötletesebbnél ötletesebb maskarákba öltözött gyerekek. Az osztályok bemutatkozása után közös fánkevés, tánc és játék színesítette a rendezvényt.


Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-11-27 22:12:15

"...szolgáljatok néki hűségesen..."


ajánlott cikk főképe

2018-11-21 11:15:46

Christkindl-kiállítás és adventi hangverseny - Ülésezett a PNNÖ


ajánlott cikk főképe

2019-01-21 14:53:48

Vetélkedő a paraszti társadalom felszámolásáról a Mezőben


ajánlott cikk főképe

2018-09-29 13:09:58

Puskásné Tófeji Valéria fotóalbuma


PÁPA időjárás