Együtt az egészségért - Fotókiállítás


2019-02-02 22:12:13  | cikk: Babos Petra  | 


Együtt az egészségért - Fotókiállítás főképe
2018 októberében indított kampányt Mayer Zseraldina a mellrák elleni küzdelem jegyében. Ennek keretében ingyenes rózsaszín fotózásra invitálták az érdeklődőket. Aki rózsaszínben érkezett, azt lefényképezte Szabó Szilárd, a fotókra különböző idézetek kerültek a remény szalagja mellé. Novemberben aztán újabb kampányt indítottak, a nemzetközi Movember mozgalomhoz csatlakozva a férfibetegségek szűrését, a prosztatarák megelőzését „reklámozták”. Ezeken a felvételeken a kék szín és a bajusz jelent meg - tudtuk meg Mayer Zseraldinától.
Február 4. a rákellenes világnap, ennek apropóján Az Együtt az egészségért című fotókiállításon a „Kék bajusz” elnevezésű kampányra készült felvételeket mutatták be a Kékfestő Múzeumban.
- A mellrák elleni kampányok fontos célja, hogy ráirányítsák a figyelmet arra, hogy a korai stádiumban felfedezett daganatos betegségek jó eséllyel gyógyíthatók, az egészséges életmód pedig csökkenti a megbetegedések kialakulásának kockázatát, illetve növeli a gyógyulási esélyt. Úgy gondoltuk, hogy a fotókampánnyal felhívjuk az emberek figyelmét a prevencióra.
A kiállítás megnyitón Veilandics Korina, Veilandics Amira, Gelencsér-Werli Bálint és a Syringa együttes működött közre. Mivel január végén volt az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét, s ennek keretében Vigyázz! Kész! Fűzz! címmel a megnyitó után Hollenczerné Balogh Ilonával gyöngykarkötőt fűzhettek a megjelentek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-08 23:23:52

Vizsgáztak a művészetisek


ajánlott cikk főképe

2019-05-26 17:59:46

Az embereket érdekli ez a választás, hiszen a családjaink, gyermekeink jövőjéről van szó - fogalmazott dr. Kovács Zoltán


ajánlott cikk főképe

2019-06-17 13:42:11

Ismét beszóltak a papoknak


ajánlott cikk főképe

2019-05-03 15:40:33

Pápán forgatott filmek a Magyar Film Napján


PÁPA időjárás