Együtt az egészségért - Fotókiállítás


2019-02-02 22:12:13  | cikk: Babos Petra  | 


Együtt az egészségért - Fotókiállítás főképe
2018 októberében indított kampányt Mayer Zseraldina a mellrák elleni küzdelem jegyében. Ennek keretében ingyenes rózsaszín fotózásra invitálták az érdeklődőket. Aki rózsaszínben érkezett, azt lefényképezte Szabó Szilárd, a fotókra különböző idézetek kerültek a remény szalagja mellé. Novemberben aztán újabb kampányt indítottak, a nemzetközi Movember mozgalomhoz csatlakozva a férfibetegségek szűrését, a prosztatarák megelőzését „reklámozták”. Ezeken a felvételeken a kék szín és a bajusz jelent meg - tudtuk meg Mayer Zseraldinától.
Február 4. a rákellenes világnap, ennek apropóján Az Együtt az egészségért című fotókiállításon a „Kék bajusz” elnevezésű kampányra készült felvételeket mutatták be a Kékfestő Múzeumban.
- A mellrák elleni kampányok fontos célja, hogy ráirányítsák a figyelmet arra, hogy a korai stádiumban felfedezett daganatos betegségek jó eséllyel gyógyíthatók, az egészséges életmód pedig csökkenti a megbetegedések kialakulásának kockázatát, illetve növeli a gyógyulási esélyt. Úgy gondoltuk, hogy a fotókampánnyal felhívjuk az emberek figyelmét a prevencióra.
A kiállítás megnyitón Veilandics Korina, Veilandics Amira, Gelencsér-Werli Bálint és a Syringa együttes működött közre. Mivel január végén volt az Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét, s ennek keretében Vigyázz! Kész! Fűzz! címmel a megnyitó után Hollenczerné Balogh Ilonával gyöngykarkötőt fűzhettek a megjelentek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-08 17:22:32

Pápán is gyűjtik a támogatói aláírásokat


ajánlott cikk főképe

2019-01-12 15:36:58

Kiemelkedően szerepeltek a türrösök a Megyei Matematikaversenyen


ajánlott cikk főképe

2019-01-14 08:47:26

Megalakult a Pápai Társasjátékos Klub - Várják az érdeklődőket


ajánlott cikk főképe

2018-12-04 09:33:32

Gasztronómiai bemutató és adventi forgatag az Erkelben


PÁPA időjárás