Átlagos évet zárt a Pápai Mentőállomás 2018-ban


2019-02-04 10:52:34  | cikk: Babos Petra  | 


Átlagos évet zárt a Pápai Mentőállomás 2018-ban főképe
Közel 6000 esethez vonultak 2018-ban a Pápai Mentőállomás dolgozói. A bajtársak csaknem 150.000 kilométert tettek meg a mentőautókkal a tavalyi évben. A mentések nemcsak Pápán és környékén történtek, hiszen a pápaiakat hívják mindenhová, ahol segíteni kell - tudtuk meg Major Rolandtól, a Pápai Mentőállomás vezetőjétől, aki elmondta, a feladok számát tekintve 50 százalékban belgyógyászati megbetegedéshez riasztották őket, míg a többi esetben nőgyógyászati, traumatológiai és gyermekgyógyászati feladatokat láttak el.
-Havi szinten több újraélesztésben veszünk részt, szerencsére jól működik a SzívCity rendszer, amellyel az országban már több esetben sikeres újraélesztést végeztek a bajtársak, mire a mentőautó kiérkezett. Havonta átlagosan 6-7 eset van, hogy újraélesztéshez érkezünk ki - emelte ki a mentőállomás vezetője. Major Rolandtól megtudtuk, a tavalyi évben megújultak a munkaruháik.
A Pápai Mentőállomás 35 fős személyzettel és négy kocsival teljesít szolgálatot, ebből két autó 24 órában, a másik kettő kocsi pedig nappal dolgozik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-25 09:35:19

Fotók Veszprém megyén innen és túl


ajánlott cikk főképe

2019-10-10 21:11:30

Megkezdődött az energetikai projekt megvalósítása


ajánlott cikk főképe

2019-06-06 07:13:17

Drámaműhely a Weöresben


ajánlott cikk főképe

2019-08-29 20:08:56

Pápán tartották a Nyugati Dunántúli Egyházkerület munkaévkezdő konferenciáját


PÁPA időjárás