Az iskola egykori tanára előtt tisztelegtek a matekversennyel


2019-02-05 17:49:43  | cikk: Babos Petra  | 


Az iskola egykori tanára előtt tisztelegtek a matekversennyel főképe
Idén 32. alkalommal rendezte meg a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola matematika-munkaközössége a Heitler Lászlóné Matematikaversenyt. Tóthné Nagy Judit, a Munkácsy iskola matematika-munkaközösségének vezetője elmondta, a nagy múltú verseny egykori kolléganőjük nevét viseli, aki korán bekövetkezett haláláig iskolájuk tanára volt.
-1992-ben útjára indítottuk a Heitler Lászlóné Matematikaversenyt, mellyel évről évre tisztelgünk szeretett kolléganőnk emléke előtt - tudtuk meg a szervezőtől, aki hozzátette, a verseny nagy népszerűségnek örvend a diákok körében, idén 12 iskolából több mint száz tanuló jelentkezett. A 4-8. osztályosoknak meghirdetett verseny két írásbeli fordulóból áll.
Tóthné Nagy Judit kiemelte, a feladatsort az iskola tanárai állították össze, s ők is fogják javítani. A feladatok korosztálynak megfelelőek, de természetesen vannak olyan kérdések is, amelyek nagyfokú kreativitást igényelnek.
A második forduló március elején lesz, ahol évfolyamonként a legjobbak versenyeznek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-30 22:29:50

"Mi dolgom a világban? Járd az utad, és megtudod!"


ajánlott cikk főképe

2020-04-10 19:57:42

Nem lesznek nyilvánosak a szentmisék húsvétkor sem


ajánlott cikk főképe

2020-01-31 20:09:45

Elfogadták a 2020. évi költségvetésről szóló határozatot a PVCNÖ tagjai


ajánlott cikk főképe

2020-05-05 22:40:09

Megindult az élet a belvárosban