Négy baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten


2019-02-07 13:14:50  | cikk:  | 


Négy baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2019. január 28. és 2019. február 3. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két ütközés Pápán, kettő lakott területen kívül következett be. A balesetekben három személy súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett, továbbá egy gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy a helyszínen életét vesztette.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a szabálytalan kikerülés és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a sebesség megválasztásánál legyenek figyelemmel az időjárási körülményekre és az útviszonyokra, valamint a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és körültekintéssel közelítsék meg!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-03 14:29:36

A rendőri hivatást népszerűsítették Pápán


Egy 53 éves balatonkenesei férfi betörte egy családi ház ablaküvegét, a rendőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra.

A nyomozás adatai alapján 2019. január 1-jére virradó éjszaka a szolgálatukat ellátó járőrök arra lettek figyelmesek, hogy Pápa belvárosában egy személy...

2019-01-04 10:58:21

Betörte az ablaküveget, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2019-01-09 07:57:13

Hat baleset az év első hetében


Több százezer forintot sikkasztott munkahelyéről egy 28 éves pápai nő, a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

Az egyik pápai üzlet üzemeltetője 2019. február 10-én értesítette a rendőrséget arról, hogy az általa foglalkoztatott egyik eladó esetében sikkasztás gyanúja merült fel....

2019-02-13 14:53:40

Rendszeresen lopta a pénzt a kasszából


PÁPA időjárás