Négy baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten


2019-02-07 13:14:50  | cikk:  | 


Négy baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2019. január 28. és 2019. február 3. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két ütközés Pápán, kettő lakott területen kívül következett be. A balesetekben három személy súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett, továbbá egy gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy a helyszínen életét vesztette.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a szabálytalan kikerülés és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a sebesség megválasztásánál legyenek figyelemmel az időjárási körülményekre és az útviszonyokra, valamint a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és körültekintéssel közelítsék meg!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Egy 20 éves zirci fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.
Az eljárás adatai alapján 2020. január 25-én este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Pápán az egyik áruház parkolójában két fiatal között verekedés történt. A helyszínen a sértett elmondta a körzeti megbízottaknak,...

2020-01-27 15:23:32

Parkolóban verekedett Pápán


Számos európai országban, így Magyarországon is 2020. február 11-e a biztonságos internet napja.

Kérjük, fogadják meg az alábbi rendőrségi tanácsokat az internet használatával elkövetett bűncselekmények megelőzése, valamint a biztonságos böngészés érdekében!

-Válasszon legalább...

2020-02-11 09:26:26

Ma van a biztonságos internet napja - mutatjuk, mire figyeljen, hogy megvédje személyes adatait


Négy nagydémi férfi rendszeresen agancsokat gyűjtött az erdőben, egyikőjük egy vadtetem fejét is hazavitte. Ellenük lopás miatt folyik nyomozás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást...

2020-03-12 13:27:57

Pápai Rendőrök visszaadták a trófeát a vadásztársaságnak


A pápai rendőrök egy óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottat.

Az eljárás adatai szerint a sértett 2020. február 28- án délután személyesen megjelent a Pápai Rendőrkapitányságon, hogy feljelentést tegyen ismeretlen elkövető ellen, aki egy helyi italüzletben ellopta a pénztárcáját...

2020-03-02 13:53:11

Együtt ittak, majd meglopta ismerősét