Négy baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten


2019-02-07 13:14:50  | cikk:  | 


Négy baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2019. január 28. és 2019. február 3. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két ütközés Pápán, kettő lakott területen kívül következett be. A balesetekben három személy súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett, továbbá egy gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy a helyszínen életét vesztette.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a szabálytalan kikerülés és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a sebesség megválasztásánál legyenek figyelemmel az időjárási körülményekre és az útviszonyokra, valamint a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és körültekintéssel közelítsék meg!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A karácsonyi készülődés időszakában egyre többen részesítik előnyben az internetes vásárlást. Annak érdekében, hogy ne érje jogsértés online vásárlás esetén, kérjük, fogadja meg a rendőrség alábbi tanácsait!

Az internetes vásárlásnak alapvetően két fajtája van: a webshopokban...

2018-12-13 14:11:14

Vásároljon online is biztonságosan!


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették a 31 éves helyi férfit.

A rendőrök 2019. január 22-én 10 óra körül Pápa belterületén igazoltattak egy 31 éves helyi lakost, aki az intézkedést megelőzően személygépkocsival közlekedett. A sofőrrel szemben alkalmazott...

2019-01-23 13:33:32

Eltiltás hatálya alatt ittasan vezetett


A Pápai Rendőrkapitányság körözte azt az 55 éves helyi férfit, akit Pápa belvárosában igazoltattak a rendőrök.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. január 10-én este Pápa belvárosában igazoltatták az 55 éves B. T. József pápai lakost. Az intézkedés során megállapítást nyert,...

2019-01-11 11:48:18

Szabálysértési elzárás miatt körözték


A Pápai Rendőrkapitányság 2019. április 30-án 12 óra 30 perctől 14 óra 30 percig Pápán, a TESCO áruház parkolójában várja az érdeklődőket.

A rendőrség munkatársai egy csésze kávé mellett személyre szóló bűnmegelőzési tanácsokat adnak az őket felkeresőknek, valamint az érdeklődők...

2019-04-23 16:22:54

„Police Coffee” és toborzás Pápán  


PÁPA időjárás