Négy baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten


2019-02-07 13:14:50  | cikk:  | 


Négy baleset, köztük egy halálos az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2019. január 28. és 2019. február 3. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Két ütközés Pápán, kettő lakott területen kívül következett be. A balesetekben három személy súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett, továbbá egy gyalogos-átkelőhelyen áthaladó személy a helyszínen életét vesztette.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, a szabálytalan kikerülés és az elsőbbség meg nem adása játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a sebesség megválasztásánál legyenek figyelemmel az időjárási körülményekre és az útviszonyokra, valamint a gyalogos-átkelőhelyeket fokozott óvatossággal és körültekintéssel közelítsék meg!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-05 14:23:28

Balesetet okozott, lezárult a nyomozás


ajánlott cikk főképe

2019-02-04 10:41:14

Több lakásba is betört, a rendőrök elfogták


A pápai sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 9-én az éjszakai órákban Pápa belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 45 éves helyi lakost. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholteszter...

2019-04-10 13:09:56

Ittasan ült a volán mögé


A húsvéti hosszú hétvége alkalmával is figyelmet kell fordítanunk vagyontárgyaink védelmére, hiszen a betörők és besurranó tolvajok ebben az időszakban is megtalálhatják az alkalmat arra, hogy megkárosítsanak bennünket. Az ünnepek biztonsága érdekében kérjük, hogy fogadja meg az alábbi tanácsainkat!...

2019-04-18 14:25:35

Húsvétkor is óvja vagyontárgyait!


PÁPA időjárás