Újabb nagy mennyiségű adomány a Teuton Lovagrendtől


2019-02-07 14:06:51  | cikk: Babos Petra  | 


Újabb nagy mennyiségű adomány a Teuton Lovagrendtől  főképe
Pápa Város Önkormányzata hosszú évek óta ápol rendkívül jó kapcsolatot a németországi Teuton Lovagrenddel. Azóta rendszeresen, évente több alkalommal is szállítanak adományt városunkba. Legutóbb karácsony előtt hozott a lovagrend adományt, melyből pár héttel ezelőtt meg is tartották a városi osztást a pápai családoknak.
Az idei évben először, ma délelőtt érkezett nagy mennyiségű, 50 raklap bébiétel Pápára. Klaus Blos, a rend nagymestere mindig is fontosnak tartotta, hogy Magyarországra is hozzanak adományokat, így Pápa is az egyik célpontjuk lett.
-Vegyesen válogattuk össze a teherautóra a termékeket, gyerekeknek és időseknek egyaránt hoztunk ételt. A hétféle termék bioétel, s remélem, a gyerekek örülni fognak, hiszen édes és sós rágcsálnivalót is tartalmaz a szállítmány - emelte ki Klaus Blos, aki hozzáfűzte, nagy örömmel végzi ezt a munkát, s minden alkalommal az motiválja, hogy az a raktár, amit decemberben teliraktak, mára üres lett, vagyis az itteni kollégák már szétosztották a pápaiak körében.
Az értékes bébiételt az Egyesített Szociális Intézmény (ESZI) Család- és Gyermekjóléti Központja osztja majd szét a pápaiak között egy későbbi időpontban.

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2018-12-09 15:22:52

Projekt-party: Terítéken a közlekedésfejlesztési projekt és a bölcsődefelújítás


ajánlott cikk főképe

2018-12-16 22:36:05

Kulturális bemutató a Petőfiben


ajánlott cikk főképe

2019-02-11 22:11:20

Középiskolásoknak a biztonságos internethasználatról


ajánlott cikk főképe

2019-02-07 14:06:51

Újabb nagy mennyiségű adomány a Teuton Lovagrendtől


PÁPA időjárás