Újabb nagy mennyiségű adomány a Teuton Lovagrendtől


2019-02-07 14:06:51  | cikk: Babos Petra  | 


Újabb nagy mennyiségű adomány a Teuton Lovagrendtől  főképe
Pápa Város Önkormányzata hosszú évek óta ápol rendkívül jó kapcsolatot a németországi Teuton Lovagrenddel. Azóta rendszeresen, évente több alkalommal is szállítanak adományt városunkba. Legutóbb karácsony előtt hozott a lovagrend adományt, melyből pár héttel ezelőtt meg is tartották a városi osztást a pápai családoknak.
Az idei évben először, ma délelőtt érkezett nagy mennyiségű, 50 raklap bébiétel Pápára. Klaus Blos, a rend nagymestere mindig is fontosnak tartotta, hogy Magyarországra is hozzanak adományokat, így Pápa is az egyik célpontjuk lett.
-Vegyesen válogattuk össze a teherautóra a termékeket, gyerekeknek és időseknek egyaránt hoztunk ételt. A hétféle termék bioétel, s remélem, a gyerekek örülni fognak, hiszen édes és sós rágcsálnivalót is tartalmaz a szállítmány - emelte ki Klaus Blos, aki hozzáfűzte, nagy örömmel végzi ezt a munkát, s minden alkalommal az motiválja, hogy az a raktár, amit decemberben teliraktak, mára üres lett, vagyis az itteni kollégák már szétosztották a pápaiak körében.
Az értékes bébiételt az Egyesített Szociális Intézmény (ESZI) Család- és Gyermekjóléti Központja osztja majd szét a pápaiak között egy későbbi időpontban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-11 21:32:02

Nagy László szavalóverseny a költészet napján a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2019-03-14 18:28:51

A demokrácia életforma - Megemlékezést tartott az MSZP


ajánlott cikk főképe

2019-01-22 20:38:40

Egy csodálatos dolog elején vagyunk, és remélem, a többség látja, hogy most már van mit megvédenünk - Huth Gergely a Polgári Körben


ajánlott cikk főképe

2019-01-28 10:45:08

Robotok a Refiben


PÁPA időjárás