Diáknap a Tarczyban


2010-05-29 15:32:26  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Diáknap a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskola diákönkormányzata minden tanévben egy tanítási nap keretében szabadidős foglalkozásokat szervezhet. A téli rendkívüli tanítási szünet miatt elmaradt tanítási napok pótlása miatt hétköznap erre nem nyílt lehetőség, ezért a mai szombaton szervezték meg a programot.
- Az alsó tagozatosok kirándultak, ellátogattak a Nagytemplom tornyába, a Kékfestő Múzeumba és a tűzoltóságra, valamint kézműves foglakozás keretében körmön fonást tanulhattak.
A felsősök egy része Magyargencsre kerekezett, ahol a haditechnikai kiállítást tekintették meg. A többiek strandoltak, bowlingoztak, illetve az iskolában kosárlabda, foci és csocsóbajnokságon mérték össze tudásukat, az aulában pedig filmet nézhettek az érdeklődők - tájékoztatta a papa-ma.hu hírportált a rendezvényekről Venczel Csaba, a Tarczy Lajos Általános Iskola igazgatója.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet