Jó játékkal győzött a Perutz


2019-02-09 16:19:26  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jó játékkal győzött a Perutz  főképe
Szerdán és szombaton is győztesen hagyta el a játékteret a Perutz FC, mely előbb a felvidéki Ímely csapatát, három nappal később pedig Celldömölk együttesét fektette két vállra.

A Győri ETO, a Mosonmagyaróvár, az Illés Akadémia valamint a Csorna után a Perutz FC a héten lejátszotta ötödik és hatodik edzőmérkőzését. Rozmán László csapatának ellenfele szerdán a felvidéki Ímely alakulata volt, akiket 4-1 arányban múltak felül, szombaton pedig a Vas megyei első osztályban veretlenül első helyen álló Celldömölk volt az ellenfél. A Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesület pályáján a vendégek nagyságrendekkel jobban játszottak az elmúlt héthez képest, ami számos kidolgozott helyzetben és két gólban mutatkozott meg. Előbb Baldauf rezgette meg a hazai hálót, aki egy labdaszerzés után Bohner lekészítését lőtte a kapuba, majd a Csorna ellen büntetőt hibázó Ivancsics Gellért is betalált, a középpályás egy kipattanót emelt át a kapus felett, kialakítva a 2-0-s pápai sikert.

Celldömölk - Perutz FC 0-2 (Gsz.: Baldauf, Ivancsics)

Rozmán László: Szerencsére sokat javultunk az elmúlt héthez képest, bízom benne, hogy a Csorna elleni produkció csak egy kisiklás volt. Minden csapatrészben jelentős formajavulást láttam, a támadások felépítésével, gyorsaságával meg vagyok elégedve, de az utolsó passzoknál és a beadásoknál jobban kell összepontosítanunk.

Perutz FC: Szigeti - Dóczi, Császár, Tiba - Baldauf, Szilágyi, Nagy T., Hanzl, Böröczky - Vallejos Tóth M., cserék: Bohner, Ivancsics, Benecz.

A felkészülés február 13-án Rákosmentén folytatódik, majd három nappal később - február 16-án - 11 órai kezdéssel hazai pályán a Veszprém lesz az ellenfél.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést