Malomsok a terembajnok


2019-02-10 16:02:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Malomsok a terembajnok főképe
A Veszprém megyei harmadosztályban szereplő nagypályás csapatok számára negyedik alkalommal rendezett teremtornát a Takácsi SE. Az Acsády Ignác Szakképző Iskola tornatermében három hétvégén keresztül kergették a labdát a játékosok, összesen 16 csapat nevezett. A két selejtezőnap után a döntőbe nyolc együttes, Nyárád, Takácsi I., Takácsi II., Nagytevel, a PELC III., Malomsok, Csót és Adásztevel jutott. Az ismételt csoportkör után Nyárád és a PELC III. első helyen kvalifikálta magát az elődöntőkbe. Izgalmas, fordulatos mérkőzéseket láthattunk a legjobb négy között, a győztesnek járó kupáért végül a Takácsit legyőző Nyárád, és a PELC-et egy góllal két vállra fektető Malomsok küzdhetett meg. A döntőben a malomsokiak visszavágtak a korábbi vereségét a nyárádiaknak, 3-1-es sikerükkel elhódították a serleget.

- A selejtezőkörben a Csót elleni 1-1-et leszámítva nem veszítettünk pontot és gólt sem kaptunk, mondhatjuk, hogy magabiztosan jutottunk a legjobb nyolc közé - mondta az eredményhirdetés után Bóka Tamás, a malomsokiak játékosa. - A záró játéknapon egy döntetlen és egy győzelem után a Nyárád egy góllal legyőzött minket, így csoportmásodikként a PELC együttesével játszottunk. Itt egygólos hátrányból tudtunk fordítani, a döntőben pedig végig kiegyenlített volt a játék, kicsivel talán több helyzetünk volt, ha jobb a helyzetkihasználásunk, hamarabb is eldönthettük volna a párharcot. Örülünk az első helynek és várjuk a tavaszi nagypályás folytatást.

A torna legjobb játékosa Potyondi Márk (Malomsok) lett, a gólkirályi címet 11 találattal Pajak Ádám (Nyárád) érdemelte ki, a legjobb kapus különdíját Fekete Dávid (Takácsi) kapta.

A Takácsi Kupa végeredménye:
1. Malomsok
2. Nyárád
3. PELC III.
4. Takácsi SE

Képek:

Írásaink és fényképeink a forrás pontos megjelölésével (papa-ma.hu) szabadon átvehetők!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-08 13:50:31

Az Év sportolója gála: Gelencsér Róbert a legjobb 10 között


ajánlott cikk főképe

2018-10-27 18:44:19

Esőben is aktívan - Országfutás Pápán


ajánlott cikk főképe

2018-11-04 16:27:36

Ellentétes félidők, magabiztos Perutz győzelem


ajánlott cikk főképe

2018-12-09 20:30:24

A Katalák csapata nyerte a 24 órás focitornát


PÁPA időjárás