Malomsok a terembajnok


2019-02-10 16:02:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Malomsok a terembajnok főképe
A Veszprém megyei harmadosztályban szereplő nagypályás csapatok számára negyedik alkalommal rendezett teremtornát a Takácsi SE. Az Acsády Ignác Szakképző Iskola tornatermében három hétvégén keresztül kergették a labdát a játékosok, összesen 16 csapat nevezett. A két selejtezőnap után a döntőbe nyolc együttes, Nyárád, Takácsi I., Takácsi II., Nagytevel, a PELC III., Malomsok, Csót és Adásztevel jutott. Az ismételt csoportkör után Nyárád és a PELC III. első helyen kvalifikálta magát az elődöntőkbe. Izgalmas, fordulatos mérkőzéseket láthattunk a legjobb négy között, a győztesnek járó kupáért végül a Takácsit legyőző Nyárád, és a PELC-et egy góllal két vállra fektető Malomsok küzdhetett meg. A döntőben a malomsokiak visszavágtak a korábbi vereségét a nyárádiaknak, 3-1-es sikerükkel elhódították a serleget.

- A selejtezőkörben a Csót elleni 1-1-et leszámítva nem veszítettünk pontot és gólt sem kaptunk, mondhatjuk, hogy magabiztosan jutottunk a legjobb nyolc közé - mondta az eredményhirdetés után Bóka Tamás, a malomsokiak játékosa. - A záró játéknapon egy döntetlen és egy győzelem után a Nyárád egy góllal legyőzött minket, így csoportmásodikként a PELC együttesével játszottunk. Itt egygólos hátrányból tudtunk fordítani, a döntőben pedig végig kiegyenlített volt a játék, kicsivel talán több helyzetünk volt, ha jobb a helyzetkihasználásunk, hamarabb is eldönthettük volna a párharcot. Örülünk az első helynek és várjuk a tavaszi nagypályás folytatást.

A torna legjobb játékosa Potyondi Márk (Malomsok) lett, a gólkirályi címet 11 találattal Pajak Ádám (Nyárád) érdemelte ki, a legjobb kapus különdíját Fekete Dávid (Takácsi) kapta.

A Takácsi Kupa végeredménye:
1. Malomsok
2. Nyárád
3. PELC III.
4. Takácsi SE

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-23 14:03:39

Sportnap a Fighting Force SE-nél


ajánlott cikk főképe

2019-07-18 20:42:03

Megyei első osztály és diákolimpia - sokat dolgoznak a Vasas teniszezői


ajánlott cikk főképe

2019-08-18 12:15:49

Éremátadó Nyárádon


ajánlott cikk főképe

2019-05-23 15:05:13

Diákolimpia: 192 csapat közül negyedikek lettek a petőfisek


PÁPA időjárás