Szombaton Farsang a jégpályán


2019-02-11 16:55:03  | cikk: Babos Petra  | 


Szombaton Farsang a jégpályán főképe
A nagy sikernek örvendő Jégpályák Éjszakája után ismét egy különleges eseményre invitálják a korcsolyázás szerelmeseit, mégpedig a Farsang a jégpályán programra.
Boros Katalin, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, az idén első ízben szervezik meg a farsangi programot, ha az időjárás is megengedi.
-Szombaton, vagyis február 16-án, 16 órától 22 óráig lehet majd korizni. 20 órától DJ. Béci zenél majd. Ha valaki nálunk farsangozik, tehát jelmezben érkezik, annak nem kell a belépőt kifizetnie. A programot kézműves foglalkozás is színesíti, ahol a gyerekek elkészíthetik jelmezeiket 15 és 17 óra között. Marcsi nénivel álarcot díszíthetnek, fejdíszt és nyakkendőt készíthetnek. Természetesen mindkét program együtt és egymástól függetlenül is igénybe vehető. Ezúttal is lesz sütés a kézműves foglalkoztatóban, ahol farsangi finomság készül - tudtuk meg Boros Katalintól, aki hozzátette, reméli, sokan kilátogatnak a farsangi programra, amit hagyományteremtő szándékkal szerveznek meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 16:12:52

Annak az egyedülállónak, akinek a havi nyugdíja nem haladja meg a 114.000 Ft-ot, nem kell kommunális adót fizetnie


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 14:22:57

Teljes fordulatszámon pörög a piac


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 21:51:37

Rézfúvós együttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-03-31 17:29:32

30 millió a járvány elleni védekezésre, ingyen utazhatnak az egyészségügyi dolgozók