Közgyűlést tartott a PAC


2019-02-12 13:37:44  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Közgyűlést tartott a PAC főképe
A Városháza emeleti nagytárgyalójában tartotta éves közgyűlését a Pápai Atlétikai Club (PAC). Az eseményen a tagok több mint fele megjelent, így a közgyűlés határozatképes volt. A vezetőség tagjait, az egyesület edzőit valamint atlétáit Rádi Róbert elnök köszöntötte, aki ismertette az összejövetel pontjait.

- A napirendi pontok közül elsőként az elnökség tájékoztatja a megjelenteket az egyesület 2018-as tevékenységéről, majd a felügyelőbizottság beszámol a múlt évi gazdálkodásról, ezután az idei év feladatairól, tevékenységéről esik szó - mondta a klub elnöke. - A 2016-ban megalakult klub harmadik közgyűlésére kerül sor, hiszen a jogszabályi előírásokat betartva minden évben egyet tartani kell. Azért is fontos a mai ülés, mivel az önkormányzati sporttámogatásra csak abban az esetben pályázhatunk, ha a 2018-as évet jogszerűen lezárjuk.

Rádi Róbert hozzátette, az elnökség tagjai ahogy eddig, úgy a jövőben is azon dolgoznak majd, hogy a klub továbbra is megfelelő jogszabályi keretek között működjön, az atléták sikeresek legyenek, az edzőknek pedig minden feltételt biztosítsanak a nyugodt felkészüléshez.

A közgyűlésen dr. Áldozó Tamás polgármester, a klub elnökségi tagja is részt vett, aki tájékoztatta a jelenlévőket az úgynevezett barnamezős beruházásról, részletesen beszélt a tervek szerint 2020-ra elkészülő sportcentrumról. Erről bővebben ITT olvashatnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-09-09 09:18:14

Újra élet költözött a Pápai Küzdősport Centrumba


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin