Betört a pecsenyesütőbe, a rendőrök elfogták


2019-02-13 13:45:22  | cikk:  | 


Betört a pecsenyesütőbe, a rendőrök elfogták főképe
Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 39 éves pápoci férfi ellen. A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Egy pápai pecsenyesütő tulajdonosa értesítette a rendőrséget 2018. szeptember 29-én arról, hogy az éjszaka folyamán ismeretlen tettes betört a vendéglátóegységbe és onnan készpénzt, valamint savanyúságokat tulajdonított el több ezer forint értékben.

Az adatgyűjtés eredményeként egy 39 éves pápoci lakos került a rendőrség látókörébe, akit 2018. november 14-én Vica belterületén fogtak el a rendőrök és állítottak elő a Pápai Rendőrkapitányságra. A férfit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!
 Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-08 09:19:05

Nem adott elsőbbséget


Csalás miatt indult nyomozás egy 34 éves budapesti férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Egy pápai lakos bejelentése alapján indult ismeretlen tettes ellen eljárás, aki 2018 áprilisában az egyik apróhirdetési oldalon meghirdetett egy mobiltelefont....

2019-02-15 09:19:13

Se telefon, se pénz


ajánlott cikk főképe

2018-12-09 18:32:50

Mikulás napi közlekedési akció Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-01-14 11:52:29

Ittasan az árokba hajtott, majd újra autóba ült


PÁPA időjárás