Telt ház a Rebel-Lion TSE rokigáláján


2010-05-29 20:24:56  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Telt ház a Rebel-Lion TSE rokigáláján főképe
Nagyon jó hangulatban várta a mai bemutatót az egyesület, hiszen Gyurom Natália felnőtt hip-hop kategóriában május 22-én világbajnoki címet szerzett Lengyelországban. A Modern Táncsportok Világbajnokságán a Rebel-Lion TSE volt az egyetlen csoport, aki Veszprém megyét és Pápa városát képviselték. Kocsis Attila egyesületi elnök büszkén elevenítette fel a világesemény legemlékezetesebb mozzanatait.

- 15 versenyzővel utaztunk ki Lengyelországba, ahol 12 ország táncosaival mértük össze felkészültségünket. A legeredményesebb versenyzőnk az egyesület vezető táncosa, Gyurom Natália lett, aki világbajnoki címe mellett Tibold Máté oldalán egy harmadik helyet is begyűjtött. A formációk is jól szerepeltek, de ott kisebb volt a mezőny, örömteli, hogy felnőtt hip-hop formációban sikerült azokat a lengyeleket megelőzni, akiknél kiemelt sportág a tánc, ennél fogva az utánpótlásra nagy hangsúlyt fektetnek. Sok időnk nem volt a pihenésre, hiszen az edzések mellett készülnünk kellett a mai gálára is.

Az egyesület hagyományos ünnepélyes évzáró gálaműsorára ma 18 órától került sor a Jókai Mór Művelődési Központban. Az est rendhagyó volt, hiszen a fellépők között a legkisebbekkel is megismerkedhettünk, olyanokkal, akik ezt megelőzően még soha nem léptek fel nagyközönség előtt. A gálán a táncosok mellett az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény növendékei és a győri Albatrosz TSE tagjai is számot adtak tudásukról.

- Nagyon változatos, színes, pörgős műsorral készültünk, a mai este folyamán a hip-hop, akrobatikus rock&roll, show tánc, musical, funky stílusokból is ízelítőt kaphat a közönség. Rajtunk kívül az Allegro AMI zenei tagozata is bemutatkozik, a győri egyesület pedig latin-amerikai táncokkal fogja szórakoztatni a közönséget.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-01 22:26:45

Szakmakóstoló hét a Mezőben


ajánlott cikk főképe

2020-06-11 21:04:12

Rendhagyó módon veszik át érettségi bizonyítványaikat a végzősök


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 19:26:04

Tapasztalatok a Tapolcáról


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:46:45

Mínusz 310 millió forint