Kilenc baleset az elmúlt héten


2019-02-15 13:22:12  | cikk:  | 


Kilenc baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2019. február 4. és 2019. február 10. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén kilenc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Hat ütközés Pápán, egy Mezőlakon, kettő lakott területen kívül következett be. A balesetekben három személy könnyű sérülést szenvedett.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában a szabálytalan kikerülés és hátramenet, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, az úttesten történő szabálytalan áthaladás, az elsőbbség meg nem adása és a figyelmetlen vezetés játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a parkoló autók melletti manőverek végrehajtásakor fokozott körültekintéssel járjanak el! Amennyiben mégis nekiütköztek egy várakozó autónak, hagyják hátra a helyszínen a személyi adataikat és biztosítójuk nevét a kárügyintézés érdekében!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-27 11:43:40

Közös szolgálat az erdők védelméért


A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei egy 26 éves és egy 35 éves férfit állítottak elő.

A Veszprém Megyei Rendőrkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztályának járőrei 2020. május 5-én 10 óra 10 perckor Pápán, míg 11 óra 15 perckor Veszprémben...

2020-05-06 13:57:11

Nem fizették be a pénzbírságot


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 éves vaszari lakost állítottak elő.

A járőrök 2020. május 5-ére virradó éjszaka Pápa egyik utcájában állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az igazoltatás során a 25 éves vaszari sofőrrel szemben alkalmazott...

2020-05-05 12:04:14

Ittasan ült volán mögé a férfi, a rendőrök elfogták


Számos európai országban, így Magyarországon is 2020. február 11-e a biztonságos internet napja.

Kérjük, fogadják meg az alábbi rendőrségi tanácsokat az internet használatával elkövetett bűncselekmények megelőzése, valamint a biztonságos böngészés érdekében!

-Válasszon legalább...

2020-02-11 09:26:26

Ma van a biztonságos internet napja - mutatjuk, mire figyeljen, hogy megvédje személyes adatait