Kilenc baleset az elmúlt héten


2019-02-15 13:22:12  | cikk:  | 


Kilenc baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2019. február 4. és 2019. február 10. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén kilenc közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Hat ütközés Pápán, egy Mezőlakon, kettő lakott területen kívül következett be. A balesetekben három személy könnyű sérülést szenvedett.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásában a szabálytalan kikerülés és hátramenet, az útviszonyoknak nem megfelelő sebesség alkalmazása, az úttesten történő szabálytalan áthaladás, az elsőbbség meg nem adása és a figyelmetlen vezetés játszott szerepet.

A Pápai Rendőrkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét arra, hogy a parkoló autók melletti manőverek végrehajtásakor fokozott körültekintéssel járjanak el! Amennyiben mégis nekiütköztek egy várakozó autónak, hagyják hátra a helyszínen a személyi adataikat és biztosítójuk nevét a kárügyintézés érdekében!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-05 15:51:00

50 helyett 111 - megbírságolták a sofőrt a rendőrök


ajánlott cikk főképe

2020-05-25 15:10:30

Körözött férfit fogtak a pápai rendőrök


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 64 éves takácsi lakossal szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a pápai rendőrök lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntett, valamint állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott...

2020-05-02 17:17:03

Lezárt akta: Engedély nélkül tartott fegyverével lőtt le a kutyáját a férfi


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves nőt.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás egy 36 éves pápai lakos ellen a helyi rendőrkapitányságon. A nő 2020. június 13-án délután egy pápai üzlet próbafülkéjében...

2020-06-17 08:15:44

Bolti tolvaj rendőrkézen