Az Ajka nyerte a rangadót


2019-02-18 16:08:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az Ajka nyerte a rangadót főképe
Rangadóval zárta az alapszakasz hazai küzdelmeit a megyei első osztályú női kézilabda bajnokságban a Kilián DSE gárdája. A 14. fordulójában az élen álló Ajkát fogadta a második helyezett pápai alakulat. Izgalmas, jó hangulatú, a megyei bajnokság színvonalát meghaladó meccset játszottak a csapatok, melyen a vendéglátók kétszer is több góllal elhúztak, az ajkaiak azonban minden alkalommal visszajöttek, sőt a hajrához közeledve a vezetést is átvették. A hosszabb kispad miatt végül a vendégek javára dőlt el a két pont, 16-15-ös félidő után 29-32-re nyert a megyei rivális.

- A vereség ellenére gratulálok a lányoknak, nagyszerűen küzdöttek, akartak, odatették magukat - értékelte tanítványai teljesítményét ifj. Koncz Sándor, a DSE edzője. - A Tapolca elleni mérkőzéstől eltérően nagyon elégedett voltam a védekezéssel, támadásban is gólerősek voltunk, a kapusteljesítmény is megfelelő volt, külön ki szeretném emelni Szabó Hanna széljátékát, aki talán élete meccsét játszotta. Nem titok, hogy az Ajka az NB II-re készül, ennek érdekében több meghatározó játékost igazoltak. Hosszabb volt a vendégek kispadja, én nagyon nem mertem cserélni, a második félidő második felében szemmel látható volt a fáradtság, kiütközött a fizikális különbség.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-16 17:09:40

Pénzdíjas sakkverseny


ajánlott cikk főképe

2019-05-03 10:37:58

Világbajnokságra készül a Pápai Légtánc Csoport


ajánlott cikk főképe

2019-05-14 19:04:09

Pápai sikerek a megyei díjugrató bajnokságon


ajánlott cikk főképe

2019-08-29 10:59:19

Strandkézilabda egyesület alakult


PÁPA időjárás