Szaktekintély látogatta meg a Pápai Judo Akadémiát


2019-02-18 20:45:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szaktekintély látogatta meg a Pápai Judo Akadémiát  főképe
Piero Comino hét danos judo mester volt a Pápai Judo Akadémia vendége, az olasz szakember ezúttal is hasznos információkkal látta el a szemináriumon résztvevőket.

A 76 esztendős Piero Comino, a Nemzetközi Judo Szövetség korábbi szakértője a koshiki no katát, a régi harcművészet formagyakorlatát tanította a cselgáncsozókat. A résztvevők beszámolója szerint nagyon hasznos volt kétnapos szeminárium, melynek a tervek szerint a jövőben is lesz folytatása.

- Nagyon szép dolog ez az újboli találkozás, hiszen ilyen alkalmakkor tudjuk a sportbaráti kapcsolatokat ápolni - mondta a belgyógyász végzettségű elismert szakember, Piero Comino. - Hosszú évekre nyúlik vissza a pápaiakkal a kapcsolat, mindig szívesen látogatok a városukba. Nagyon jó látni, hogy az edzők mennyire elkötelezettek a judo mellett, így nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. A közös érdeklődés egy különleges hangulatot teremtett közöttünk, ebből nőtt ki az együttműködés és a barátság. A mai alkalommal a technikán keresztül az alapokhoz nyúlunk vissza, bízom benne, hogy minden érdeklődőnek sikerül gyarapítani tudását - bizakodott az olasz mester.

Pillér Gábor, az akadémia elnöke érdeklődésünkre elmondta, azért különleges ez a formagyakorlat, mert ezt hagyományosan tradicionális szamuráj páncélban mutatják be, Comino mester látogatása pedig megtisztelő a pápai judo számára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-04 10:31:44

Perutz FC: Hazai pályán is meggyőző lesz a csapat?


ajánlott cikk főképe

2019-10-15 12:25:13

Nehéz kezdés után magabiztos győzelem


ajánlott cikk főképe

2019-10-30 23:47:05

Emelt fővel búcsúzott a Perutz a Magyar Kupától


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 15:46:26

Hosszabbításban győzte le a listavezetőt a Concordia Motax KC