Állt a bál a színházban


2019-02-18 20:51:28  | cikk: ha  | 


Állt a bál a színházban főképe

Jelmezes hercegnők, királylányok, méhecske és tigrisek lepték el a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ színházépületét. Szerencsére mindenki békés szándékkal és vidáman érkezett, így az intézmény családi délutánja igazán jó hangulatban telt. A JMSZK-ban minden ünnepkörhöz kapcsolódóan szerveznek gyermekrendezvényt, mondta Müller Orsolya, de a farsang az egyik legnépszerűbb program. Az intézmény kulturális szervezője hozzátette, hogy ezúttal is gazdag kínálat várta a kicsiket.

Mindenki táncra perdült H. Szabó Andreával

Az emeleti előtérben H. Szabó Andrea énekelt, verselt és táncolt a gyerekekkel, népszerű volt a jól ismert Süt a mama című dal. A babaszőnyegen a legkisebbek foglalhatták el magukat, a nagyobbacskákat pedig kézműves program várta. Készíthettek álarcot farmerből, de kerámiamaszkot is díszíthettek és volt gyöngyfűzés. A lufihajtogató bohóc folyamatosan dolgozott, de arcfestést is sokan kértek.

A gyerekek választhattak az arcra festhető minták közül

A farsangi családi délután egyik fénypontja a jelmezes felvonulás volt, a Szó és Kép Színpad tagjai segítettek a gyerekeknek a bemutatkozásban. A programot a Bóbita együttes koncertje zárta.

Képek:


Címkék: színház
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet