Vereség Bükön


2010-05-30 13:04:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Az NB III-as bajnokság idei utolsó előtti fordulójában a Lombard II alakulata a bajnokságtól már biztosan búcsúzó Büki TK-hoz látogatott. Nagy Mihálynak sérülések és eltiltások miatt gondjai akadtak a kezdőcsapat összeállításával, a mester végül a Hajgató – Mayer, Fazekas, Megyesi R., Bakos – Magyar, Vincze, Horváth – Tóth Zs., Palkó, Nemes 11-nek szavazott bizalmat. Kiegyenlített első félidőben a 15. percben Bakos hagyta ki az első ígéretes lehetőséget. A 30. percben Hajgató fölöslegesen indult ki a kapuból, szabálytalankodott, 11-eshez jutottak a hazaiak, amit Németh révén értékesítettek. A második félidőben nagy fölényben játszott a Lombard II, de hiába támadott végig, két nagy helyzetet elhibázott és nem tudott kiegyenlíteni. Bár egyik csapat sem érdemelt győzelmet, a hazaiak végül otthon tudták tartani a három pontot.

Nagy Mihály: Egy rossz szót sem tudok szólni a gyerekekre. Becsülettel végighajtották a mérkőzést, szervezetten és fegyelmezetten játszottak. Csináltunk egy buta és felesleges 11-est, kihagytunk három nagy lehetőséget, de nem volt meghatározó teljesítmény a támadóink között.
Jó: Hajgató, Fazekas, Megyesi R., Vincze, Füredi, Nyári
A pápaiak a 2009/2010-es bajnokság utolsó fordulójában június 5-én 17 órától Sopront fogadják a Perutz stadionban.

További eredmények:
Csesztreg – Csorna 1-2
Celldömölk – Badacsonytomaj 1-1
Sopron – Veszprém 0-1

Ma játszák:
Haladás – Körmend
Lipót – Répcelak
Sárvár - MTE 1904


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-04 10:22:33

Atlétika emlékverseny


ajánlott cikk főképe

2019-11-16 16:06:42

Második hazai győzelmére hajt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-12-05 18:28:50

Futsal: Nagy csatában jutott tovább a Petőfi


ajánlott cikk főképe

2019-11-26 20:27:05

Újabb három bajnoki érem