Csupán egy baleset az elmúlt héten


2019-02-21 13:17:04  | cikk:  | 


Csupán egy baleset az elmúlt héten főképe
Az elmúlt héten - 2019. február 11. és 2019. február 17. között - a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén csupán egy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. február 15-én délután egy 64 éves pápai férfi a tulajdonát képező személygépkocsival közlekedett Pápán, amelynek során gépkocsijával egy út szélén parkoló autó bal hátsó sárvédőjének ütközött. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a férfit a rendőrök mintavétel céljából előállították a helyi egészségügyi intézménybe.

A Pápai Rendőrkapitányság a férfi vezetői engedélyét bevonta és ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Az EUROPOL figyelemfelhívó kampánya a könnyű pénzszerzési lehetőséggel kecsegtető állásajánlatok mögött megbúvó pénzmosás ellen irányul.

A nemzetközi akcióhoz a magyar rendőrség is csatlakozott. Az interneten terjedő csábító munkalehetőségek ugyanis sokakat megtéveszthetnek, pedig...

2019-01-21 13:03:54

Ne legyen bűnözői csoportok alkalmazottja!


A szeretet ünnepére készülve kérjük, hogy vagyontárgyainak biztonságát is tartsa szem előtt és fogadja meg az alábbi tanácsainkat!

-Óvakodjon a zsebtolvajoktól! Táskáját mindig zárja be és nagy tömegben, tömegközlekedési eszközön szorosan fogja magához.

-Amennyiben gépkocsit...

2018-11-29 13:40:07

Rendőrségi tanácsok a karácsonyi készülődés idejére


ajánlott cikk főképe

2019-03-21 13:53:19

Évértékelő állománygyűlés Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-02-11 09:46:20

Óvatosan a világhálón


PÁPA időjárás