100 pont fölé jutott a Concordia Motax KC Pápa


2019-02-23 12:23:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


100 pont fölé jutott a Concordia Motax KC Pápa főképe
Három hét elteltével ismét hazai parketten pattogtatott a Concordia Motax KC Pápa együttese. Vajda József csapata egy elveszített tiszaújvárosi találkozó után az NB I/B zöld csoportjában 5. helyen álló Győrt fogadta. Ráfért volna a siker a hazaiakra, hiszen legutóbbi három mérkőzésükön nem termett babér számukra, míg a győriek két sikerrel a hátuk mögött látogattak Pápára. Kiegyenlített erők küzdelmét hozta az első félidő, az első negyedben a hazaiak irányítottak, ám az utolsó percekben becsúszott néhány hiba, így az egyetemisták szereztek előnyt (21-25). A folytatásban a Márton testvérek szállították a pontokat, Murai kiválóan irányított, így a nagyszünetben már a pápaiak vezettek, nagy kár Rátvay utolsó másodperces triplájáért (50-45). A harmadik etapban két perc alatt megduplázta a különbséget a Motax, Grebenár közelijével ugyanis már kétszámjegyű volt a differencia (59-49), ez a különbség a játékrész végére is megmaradt (76-66). Márton László triplája megadta az alaphangot az utolsó felvonásra, folyamatosan nőtt a különbség, nagy kedvvel, motiváltan kosárlabdáztak a vendéglátók, Cook hármasával pedig a 100 pontos határt is sikerült átlépni. Az idény egyik legjobb játékával a Pápa megérdemelten nyert 103-82 arányban.

Concordia Motax KC Pápa - Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 103-82 (21-25, 29-20, 26-21, 27-16)

Vajda József: Tiszta szívből gratulálok a csapatomnak, nagyon jól hajtottak, ami okos, taktikus játékkal párosult. Volt néhány extra teljesítmény, nagyon kellett már a siker.

Concordia Motax KC Pápa: Horváth A. 11/9, Cook 12/3, Murai 20, Grebenár 12, Sonyák 22/3, cserék: Márton Á. 11/3, Keller 4, Márton L. 11/9, Kocsis, Csányi, Kasza, Vajda.

A PKC a következő fordulóban a sereghajtó SMAFC-hoz látogat.

Képek:


Címkék: kosárlabda
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet