Utolsó felkészülési meccsét játszotta a Perutz FC


2019-02-24 17:53:01  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Utolsó felkészülési meccsét játszotta a Perutz FC főképe
A téli időszak utolsó edzőmeccsén 3-2-es vereséget szenvedett a Pápai Perutz FC, mely a szintén NB III-as Ménfőcsanak otthonában vendégeskedett.

Nyolcadik, egyben utolsó tesztmeccsét játszotta a III. kerület ellen készülő pápai csapat, mely a harmadosztály 8. helyén álló Ménfőcsanakkal találkozott. Rossz talajú pályán a pápaiak lőtték a meccs első gólját, Nagy Tamás jó 25 méterről pókhálózta ki a jobb felsőt. Az első félidő végén egy egyperces rövidzárlat alatt fordítottak a hazaiak, 2-1 volt az eredmény 45 perc játék után. A második félidőben mezőnyfölényben játszott a Pápa, ami helyzetekben mutatkozott meg, egy szöglet után Dóczi egyenlített. A 80. percben büntetőt rúghatott a Perutz, Nagy Tamás azonban kihagyta a tizenegyest, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, az ellenfél büntetett és egy kontrából megszerezte a győzelmet érő találatot.

Ménfőcsanak - Perutz FC 3-2 (2-1)

Rozmán László: Annyit tudtunk játszani amennyit a talaj engedett. Fizikálisan és játékban sem volt probléma, kár azért az egyperces rövidzárlatért illetve a kimaradt büntetőért, tanulság, hogy jobban kell koncentrálnunk, ilyen hullámvölgyek nem férnek bele.

Perutz FC: Szigeti - Nagy T., Császár, Dóczi - Bohner, Szilágyi, Hanzl, Ivancsics, Böröczky - Tóth M., Benecz, csereként pályára lépett: Iványi, Farkas.

A bajnokság március 3-án 11:30-tól a III. kerület ellen idegenben folytatódik.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-07 19:32:31

Újabb Perutz vereség - Rozmán László felajánlotta lemondását


ajánlott cikk főképe

2019-04-12 13:42:12

Hazai pályán debütál a Lengyel-Nicsenko edzőpáros


ajánlott cikk főképe

2019-07-22 16:00:44

Már kaphatóak a Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2019-03-31 15:39:48

Csak a szépítésre futotta a Perutz erejéből


PÁPA időjárás