Az a fontos, hogy együtt legyünk! – több százan a Nyugdíjas Majálison


2010-05-30 22:02:55  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Az a fontos, hogy együtt legyünk! – több százan a Nyugdíjas Majálison főképe
Négy nagyrendezvénye közül az egyiket ma tartotta a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete. Az ún. Nyugdíjas Majálison több százan vettek részt, a rendezvény célja pedig nem más, mint az, hogy a közel 500 főt számláló tagság évente néhány alkalommal együtt szórakozzon és ismerkedjen.
A programon dr. Kovács Zoltán polgármester, országgyűlési képviselő is tiszteletét tette. Köszöntőbeszédében a speciális civil szervezetek – amilyen a nyugdíjas egyesület is – társadalomformáló és közösségteremtő szerepét hangsúlyozta.

A rendezvény kapcsán Baán Éva, az egyesület elnöke kérdésünkre elmondta, a szervezet rendkívül jó és eredményes évet tudhat maga mögött. A rendezvényekre egyre többen eljöttek, sokan igénybe vették a kibővített nyitvatartási idővel rendelkező iroda szolgáltatásait, verskör alakult – vonta meg az idei év mérlegét Baán Éva. Az egyesület elnöke kihangsúlyozta, Pápa Város Önkormányzata támogatása nélkül a szervezet nem tudna ilyen színvonalon működni.

Az ebéddel egybekötött programon fellépett a Munkácsy Zenestúdió és a Nyugdíjas Énekkar is. A délutáni műsorba meglepetésvendéget is hívtak. Az idősek kedvére Márió, a harmonikás fokozta a hangulatot.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-12 20:42:38

Csodát szeretnének látni? Irány Tapolcafő!


ajánlott cikk főképe

2019-07-31 22:24:10

Filmek városunkról


ajánlott cikk főképe

2019-05-26 07:48:34

Zajlik az EP választás


ajánlott cikk főképe

2019-05-23 20:29:41

Borbély Mónika kapta az aranytollat


PÁPA időjárás