Gyermeknap a Várkertfürdőben


2010-05-30 22:08:01  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Gyermeknap a Várkertfürdőben főképe

Egész napos programmal várta a gyermekeket a Várkertfürdő termálkertje a mai nap folyamán. A strand ugyan még nincs nyitva, de a termálfürdő kitűnő kikapcsolódást nyújtott mind a kicsik, mind pedig a nagyok számára. A gyermekek örömére itt voltak a Szó és Kép Színpad csetlő-botló bohócai, a kreatívabbak pedig kézműves játszóház keretében csiszolhatták kézügyességüket.

Vándor Ottóné értékesítési referenstől megtudtuk, a strandot idén pünkösdkor már megnyitották, de a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt újra be kellett zárni. Most június 5-ére tervezik a strandnyitót, melyen egyúttal az ún. Kihívás napját is megrendezik – egész napos, játékos sportprogramokkal.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-06 15:33:54

Libaételek, újborok, szórakoztató programok - Hétvégén Szent Márton-napi Újbor Ünnepe


ajánlott cikk főképe

2019-11-13 20:57:37

Nyílt nap a Petőfiben


ajánlott cikk főképe

2019-10-06 18:31:20

Érdekességek a Szent Koronáról


ajánlott cikk főképe

2019-12-01 22:40:43

A kertbarátok naptára


PÁPA időjárás