Kölyökfitness a Nátuskerti ovi tehetségeinek


2019-03-01 17:28:55  | cikk: pi-pa  | 


Kölyökfitness a Nátuskerti ovi tehetségeinek főképe
Első alkalommal tartottak óvodán kívüli foglalkozást a Nátuskerti óvoda mozgás tehetséggondozó programjában résztvevő gyermekek számára. Ma délelőtt az óvodához közeli fitneszterembe mentek a gyerekek, ahol Sipos Ividő kölyökfitness oktató tartott közel egyórás foglalkozást a csoportnak.
Geszti Dóra, a tagóvoda vezetője hírportálunknak elmondta, óvodájukban az idei nevelési évben indították el a mozgásos tehetséggondozó műhelyt, melynek heti rendszerességgel megtartott foglalkozásain közel húsz gyermek vesz részt. Az óvodapedagógus úgy fogalmazott, napjaink rohanó világa, kevés mozgást biztosító életmódja a gyermekeket is veszélyezteti, egyre gyakoribbak a mozgásszervi megbetegedések. Ezért az egészség fenntartása érdekében a mozgás megszerettetését már óvodáskorban el kell kezdeni, ezért a programjukba bevont gyermekeket igyekeznek változatos mozgásformákkal megismertetni.
A gyermekek a mai foglalkozáson játékos formában, sokszínű eszközhasználattal, változatos körülmények közt végeztek mozgáskoordinációt fejlesztő gyakorlatokat. Az egyensúlyt, a testtudatot, a finommotorikát, a téri tájékozódást és a rugalmasságot fejlesztő játékos feladatokhoz többek közt akadálypályák, szuperdeszkák, egyensúlyozó félgömbök, gimnasztikai labdák, lépegető hengerek és rugós deszkák álltak a gyerekek rendelkezésére.
A programon résztvevő ovisok nagy örömmel, lelkesen végezték az egyes gyakorlatokat és érdeklődve ismerkedtek azokkal az eszközökkel, melyeket korábban nem ismertek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-03 16:46:36

Aszfaltoznak a Korvin utcán


ajánlott cikk főképe

2019-06-04 21:36:11

Mindannyiunk közös kincse marad a határainkon kívül rekedt magyarság minden tagja és minden közössége - Trianonra emlékezett a város


ajánlott cikk főképe

2019-03-28 11:38:21

Épül a járda a Toldi utcában is


ajánlott cikk főképe

2019-04-29 19:53:57

A Család- és Gyermekjóléti Központ éves szakmai tanácskozása


PÁPA időjárás