Új ravatalozót avattak Tapolcafőn


2010-05-30 22:11:02  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Új ravatalozót avattak Tapolcafőn főképe
Közel 9 millió forintból épült meg az új ravatalozó Pápa-Tapolcafőn, melyet ma délután szenteltek fel a 3 felekezet tapolcafői képviselői. Pápa Város Önkormányzatának tervei között szerepelt, hogy a városhoz kapcsolódó 3 településen: Borsosgyőrön, Kéttornyúlakon és Tapolcafőn méltó búcsúztató-helyet alakítson ki. A tapolcafői ravatalozó felújításának költségvetését 8 millió forintban határozták meg, ehhez Zsegraics Gyula, a körzet önkormányzati képviselője közel 1 millió forintot tett hozzá – hangsúlyozta beszédében dr. Kovács Zoltán polgármester, országgyűlési képviselő. Az eredeti, 36 négyzetméteresre tervezett helyiségből így lehetett mintegy 50 négyzetméter, az épület előtti területet pedig térkővel burkolták. A felújítási munkálatokat tapolcafői vállalkozók végezték.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-28 08:07:06

Hálaadás a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2020-02-05 20:55:07

Épül a kutyások birodalma is


ajánlott cikk főképe

2019-12-17 20:30:35

A Megváltó születését várjuk - Ünnepelt a nyugdíjas egyesület


ajánlott cikk főképe

2019-10-02 22:22:50

Történelmi játszóvár lesz a Hagyományok Hegyén