Revansot vett az U16


2019-03-02 17:53:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Revansot vett az U16 főképe
Bravúros győzelemmel indította a tavaszi szezont a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U16-os lánycsapata, mely magabiztosan győzte le a második helyezett Kaposvárt.

Ősszel Kaposváron 2-0-s vereséggel kezdte a 2018/2019-es pontvadászatot a PELC együttese, a Rákóczi a folytatásban is jól szerepelt a mérkőzéseken, amivel a második helyre futott be az idény végén. A pápaiak a harmadik pozícióból vonultak téli pihenőre, idei első tétmeccsükön tehát mindjárt egy rangadóval kezdtek. Jól indult a találkozó, hiszen Kilinkó Nóra duplájával és Németh Angelika találatával fél óra elteltével már 3-0 volt az eredmény. Néhány perccel később Rajnics szépített, az első félidőt Vesztergom Bettina gólja zárta. 4-1 után a második félidőben látszott a fáradtság a lányokon, ennek ellenére további három gólt sikerült lőni, Kilinkó ismét duplázott, a 7-1-es végeredményt Sárközi Szonja állította be. Ezzel a sikerrel a PELC a második helyre jött fel a tabellán.

PELC U16 - Kaposvár 7-1 (4-1) Gsz.: Kilinkó 4, Németh, Vesztergom, Sárközi ill. Rajnics

Tóth Ferenc: A hatgólos különbség ellenére nem volt sima a mai meccs. Kifejezetten jó első félidőt produkáltunk, jó ütemben rúgtuk a gólokat, a jól lövő játékosaikat hatékonyan semlegesítettük. Nem számítottam rá, hogy ilyen jól sikerül a tavaszi kezdés, gratulálok a lányoknak, bízom benne, hogy ez a szép siker egy olyan lendületet fog adni, ami kitart a szezon végéig.

A bajnokság hétközi fordulóval Gyirmóton folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-16 17:09:24

Kis Károly emlékfutás


ajánlott cikk főképe

2019-06-02 20:50:09

Perutz FC: Először volt kezdő, győztes gólt lőtt Péter Kristóf


ajánlott cikk főképe

2019-05-23 14:03:39

Sportnap a Fighting Force SE-nél


ajánlott cikk főképe

2019-05-02 20:44:10

Tollaslabda: Szabó Sára magyar bajnok


PÁPA időjárás