Idegenben kezd a Perutz FC


2019-03-02 17:57:24  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Idegenben kezd a Perutz FC főképe
A tavaszi bajnokság kezdete előtt edzőváltáson átesett, a pápaiak előtt egy ponttal álló III. kerületi TVE ellen játssza idei első tétmeccsét a Perutz FC.

A hétvégén idegenben folytatódik a bajnokság a Pápai Perutz FC számára, mely mindjárt egy rangadót játszik a Hévízi úton, hiszen az ősszel egy ponttal többet szerző, negyedik helyezett III. kerületi TVE lesz az ellenfél. Szép emlékei lehetnek a pápaiaknak a fővárosiakról, hiszen augusztus 11-én 2-1-es félidő után a szezon egyik legjobb játékával 5-2-re ütötték ki a kék-fehéreket. Rozmán László hasonló forgatókönyvben reménykedik, bár idegenben egyik csapat ellen sem könnyű játszani.

- Amit terveztünk, elvégeztük - értékelte a nyolc hetes felkészülést Rozmán László. - Lehet kicsit sok volt az edzőmérkőzések száma, főleg úgy, hogy nem voltunk sokan. Nagyon várjuk már a kezdést és természetesen arra törekszünk, hogy jól sikerüljön a rajt, ehhez pedig az kell, hogy ki tudjuk javítani az edzőmérkőzések során tapasztalt hibákat.

A pápaiak vezetőedzője elmondta, jól ismerik az ellenfél erősségeit és gyengeségeit, sikerült belőlük felkészülni.

- A III. kerület hasonló cipőben jár, mint mi, ők is az építkezés fázisában járnak. Három döntetlennel és két vereséggel kezdték a bajnokságot, az ősz végére igaz csak egy ponttal, de meg tudtak előzni minket. Nagyon kiegyenlített, szoros mérkőzést várok, egy fegyelmezett játékkal bármit el tudunk érni. Magas játékosaik vannak, ami a mi alacsony szerkezetű csapatunknak nem fekszik, oda kell figyelnünk a pontrúgásaikra.

A mérkőzés külön pikantériáját a Perutz téli szerzeménye, Tóth Milán adja, aki ősszel még a III. kerület csapatát erősítette és mindjárt korábbi kenyéradója ellen húzza fel először tétmeccsen a Pápa mezét. Hét elején meglepetésként érte a hír a közvéleményt, miszerint a vezetőség azonnali hatállyal felmentette a munkavégzés alól Buzsáky Ákos vezetőedzőt egészségügyi problémái miatt. Helyét a TVE labdarúgó szakosztályának utánpótlás szakmai igazgatója, Gál István vette át, kérdés, hogy ez a változás miként befolyásolja a hazaiak teljesítményét, nehéz lenne megjósolni a meccs végkimenetelét.

A mérkőzés vasárnap 14:30-kor kezdődik.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-01 19:38:28

Újabb magabiztos idegenbeli siker


ajánlott cikk főképe

2019-08-09 10:26:26

Megyei rangadó vár a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 15:48:17

Hat forduló után is veretlen a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-09-06 09:05:12

Székesfehérváron is folytatná jó sorozatát a Perutz FC


PÁPA időjárás