Döntetlennel kezdett a Perutz


2019-03-03 20:18:27  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Döntetlennel kezdett a Perutz főképe
Döntetlennel kezdte idei szereplését az NB III-ban a Pápai Perutz FC, mely közvetlen riválisával, a III. kerületi TVE-vel osztozkodott meg a pontokon a tavaszi nyitányon.

III. kerületi TVE - Perutz FC 1-1 (0-1) Gsz.: Petneházi ill. Tóth M.

III. kerületi Torna és Vívó Egylet Stadion, v.: Zierkelbach (Legeza, Szabó). III. kerületi TVE: Jeszenszky - Hámori, Kaszai, Rabatin (Szántó 91.), Petneházi, Borvető, Kürti, Pleszkán (Rácz 70.), Szalai, Sorecz, Erdei, edző: Gál István. Perutz FC: Szigeti - Nagy, Dóczi, Császár, Böröczky - Baldauf, Ivancsics (Benecz 78.), Iványi (Bohner 63.), Szilágyi - Szabó Zs. (Hanzl 78.), Tóth M., edző: Rozmán László.

A 2019-es év első tétmeccsén mindjárt rangadót vívott a Hévízi úton a pápai együttes, hiszen a pápaiak előtt egy ponttal álló, negyedik helyezett III. kerületi TVE otthonába utazott a gárda. Ősszel a szezon egyik legjobb játékával 5-2-re ütötték ki a fővárosiakat a sárga-kékek, a cél most is a három pont volt a bajnokság folytatásának hetében edzőváltáson átesett óbudaiak ellen. A pápaiak kezdőcsapatában két téli szerzemény, Tóth és Szilágyi kapott helyet, a kapuban pedig a saját nevelésű Szigeti Ákos állt, érdekesség, hogy a Pápa első számú hálóőre, Sánta András még a kispadon sem foglalt helyet. Jó szellemben, fölényben futballozott az első 45 percben a pápai alakulat, ennek köszönhetően a 38. percben sikerült is megszereznie a vezetést. A Perutz új igazolása, Tóth Milán volt eredményes, aki épp a III. kerület csapatától érkezett a Várkert útra, a támadó egy jobb oldali beadást helyezett a hálóba 0-1. A második félidő hatodik percében tíz emberre fogyatkozott a hazai gárda, az 51. percben Szalai Vilmost küldte le a játékvezető, miután szándékosan odarúgott Szabó Zsoltnak. Tíz perccel az eset után emberhátrányban is egyenlíteni tudtak a fővárosiak, Petneházi büntetőből volt eredményes, miután a játékvezető szerint kezezés történt a tizenhatoson belül. A hajrához közeledve Szabó Zsolt lábát húzták el a büntetőterületen belül, ám a játékvezető sípja néma maradt, a fennmaradó időben az eredmény nem változott, a Perutz döntetlennel kezdte az idényt.

Rozmán László: Érzésem szerint otthagytunk két pontot, nem vagyok megelégedve. Az első félidő rendben volt, a kezünkben volt az irányítás, a vezetést is megszereztük. A második játékrészben rossz szellemben játszottunk, mintha a kiállítás minket zavart volna meg jobban. Kapkodtunk, ívelgettünk, emiatt meg kellett elégednünk az egy ponttal.

A pápai csapat március 10-én 14:30-tól Dunaharaszti csapatát fogadja.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-06 09:05:12

Székesfehérváron is folytatná jó sorozatát a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-07-22 16:00:44

Már kaphatóak a Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2019-09-29 18:46:49

Irmes a padról beszállva döntött


ajánlott cikk főképe

2019-09-08 15:48:17

Hat forduló után is veretlen a Perutz FC


PÁPA időjárás