Közel hatmillió Gőgös Zoltánnak


2010-05-30 22:14:46  | cikk:  | 


Amennyiben az állami vezető (miniszterelnök, miniszter, államtitkár) legalább három évet tölt el hivatalában, havi illetményének hatszorosát veheti fel távozásakor. A végkielégítésen túl ki kell számára fizetni az éves szabadságából (40 nap) ki nem vett napokra eső összeget is.
A távozó Bajnai-kormány hét államtitkára - Baja Ferenc, Csizmár Gábor, Iváncsik Imre, Burány Sándor, Arató Gergely, Simon Gábor és Gőgös Zoltán - felel meg a fenti feltételnek, így havi illetményük (997.200 Ft) hatszorosát, 5.983.200 Ft-ot utal számukra az államkincstár a kormányváltást követő 15 napon belül.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet