Világbajnok oktatta a pápai judósokat


2019-03-04 21:10:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Világbajnok oktatta a pápai judósokat  főképe
Braun Ákos világ-és Európa-bajnok valamint Pupp Réka, többszörös magyar bajnok, junior Európa-bajnok judós volt a Pápai Judo Akadémia vendége. A paksi Atomerőmű SE két képviselője jó hangulatú, kétórás edzést tartott a pápai cselgáncsozóknak.

Piero Comino és az UTE cselgáncsozói, Lőrinc Renáta, Pongrácz Bence, Waczulik Richárd valamint a junior válogatott keretedzője, Horváth László után újabb két prominens személy látogatta meg a sportolókat. Az edzésen Pupp Réka a kicsiknek mutatott néhány lábtechnikát, míg Braun Ákos a felnőtteket igyekezett a belső combdobás rejtelmeiben elkalauzolni.

- Rékáról vannak személyes emlékeink is, hiszen a 2018-as felnőtt első osztályú országos bajnokságon ellenfele sportolónk, Mezei Dorina volt, akit le is győzött - mesélte Mezei Csaba, az akadémia szakmai vezetője. - Réka egy nagyon intelligens, közvetlen versenyző, aki edzőjével Braun Ákossal egy nagyon jó hangulatú, élvezetes és nem utolsó sorban hasznos tréninget tartott az érdeklődőknek. Az év további részében is szeretnénk olyan judósokat elhívni Pápára, akik hazai és nemzetközi szinten is letettek valamit az asztalra.

- Eddig még csak egy alkalommal jártam Pápán, akkor a Várkertfürdőt látogattam meg, de nagy örömmel jöttem ismét, köszönöm a meghívást - mondta az edzés végén Magyarország második világbajnoka, Braun Ákos. - Többféle aspektusból egyik kedvenc dobástechnikámat, az uchi matát mutattam meg a pápaiaknak. Várakozáson felül teljesítettek az itteniek, nagyon ügyesek és érdeklődőek voltak, bízom benne, hogy gyakorolják a ma látottakat, és ha beépítik saját repertoárjukba, akkor már megérte a látogatás.

A foglalkozás végén mindenkinek lehetősége volt autogramot kérni és fotót készíteni a bajnokokkal.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 20:46:41

Ismét edzésbe álltak


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 09:11:42

Kikapcsolták a kulcsembereket