Nőnapi ajándék a könyvtárban


2019-03-05 20:23:39  | cikk: ha  | 


Nőnapi ajándék a könyvtárban főképe

A Jókai Mór Városi Könyvtár mindig új ötletekkel, színes programokkal gazdagítja kínálatát. Rendszeresek a könyvbemutatók, kiállításmegnyitók, s természetesen gazdag a folyóirat-kínálat és nem csupán a klasszikus irodalom mesterművei találhatók meg a polcokon, de a legújabb romantikus és kalandregények is.


Most a közelgő nőnap alkalmából is egy meglepetés várja az olvasókat: az intézményben március 8-án ingyenes lesz a beiratkozás, de ami igazán jó hír, hogy nem csupán a hölgyek számára, hisz a férfiolvasók is fontosak a könyvtárban. Pénteken tehát a nyitvatartási időben, 9 és 19 óra között mindenki ingyenesen meghosszabíthatja tagságát, de várják az új beiratkozókat is. S ráadásul ezen a napon mindazok, akik csak pár napos késében vannak, pótdíj fizetése nélkül vihetik vissza a lejárt kölcsönzési határidejű könyveket.

Március 8-án tehát a könyvtárban a gyorsan elhervadó virág helyett egész évre szóló ingyenes könyvkölcsönzést kínálnak, az olvasni szeretőknek érdemes kihasználni a kínálkozó lehetőséget, irodalombarátoknak pedig szinte kötelező.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-10 23:51:34

Jó programok, rossz időjárás az újbor ünnepén


ajánlott cikk főképe

2019-07-20 22:57:05

Játszótéravató, főzőverseny, szórakoztató programok a Felsővárosi Napon


ajánlott cikk főképe

2019-10-13 16:01:38

Szavaztak a polgármesterjelöltek


ajánlott cikk főképe

2019-11-07 17:54:32

Névadójukra emlékeztek az erkelesek


PÁPA időjárás