Ave Maria hangverseny a Ferences templomban


2010-05-31 08:58:21  | cikk: Tóth Tamara  | 


Ave Maria Hangversenyt rendeztek tegnap délután a Ferences templomban. A koncerttel Szűz Máriának, az anyaságnak és az anyáknak szerettek volna köszönetet mondani a szervezők, mivel májusban ünnepeljük az édesanyákat is. Közreműködtek a Bartók Béla Zeneiskola tanárai, a Kella vonós együttes és a Szent István vértanú templom kórusa. A műsorban Vivaldi e-moll szonátája, III. és IV. tétele mellett elhangzott Pergolesi Salve Regina, Stradella Aria di Chiera, Arcadelt, Buchner és Saint-Saens-től az Ave Maria.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet