Dunaharaszti érkezik a nyitányon


2019-03-08 11:01:54  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.tve1887.hu  | 


Dunaharaszti érkezik a nyitányon főképe
Két, a tavaszi szezon idei első tétmeccsét kijavítani igyekvő csapat találkozik az NB III-as labdarúgó bajnokság 18. fordulójában a Perutz Stadionban.

2018 novemberében láthatta utoljára tétmeccsen a pápai közönség hazai pályán a Perutz alakulatát, mely Rozmán László vezetőedző elmondása szerint az előző körben két pontot otthagyott a Hévízi úton. Március 10-én 14:30-tól az a Dunaharaszti látogat a Várkert útra, melynek a tavaszi nyitányon egy sima négyest gurított a Puskás II. alakulata.

- Nagyon komolyan vesszük az első hazai mérkőzésünket, teljesen egyértelmű, hogy szeretnénk győzelemmel debütálni a közönségünk előtt. Minden idegenben szerzett pontnak akkor van értelme, ha az azt követő hazai meccset meg tudjuk nyerni. Tudjuk, hogy milyen típusú ellenfél vár ránk, nagyon nehéz lesz feltörni azt a zárt védekezést, ami rájuk jellemző. Nehéz találkozóra számítok, próbáljuk majd azt a játékot játszani, ami hatékony lehet. Nagyon oda kell figyelni a pontrúgásaikra és a kontratámadásaikra.

Króner Péter csapata jelenleg az utolsó előtti helyen áll, mindössze három pontra a kiesőhelytől.
- Egy kiesés elől menekülő csapat mindig veszélyes, egy percre sem lankadhat a figyelmünk - folytatta a pápai tréner. - Nem nézzük a tabellán elfoglalt helyezést, mert az mindig csalóka. Teljesen mindegy, hogy az éllovassal vagy az utolsóval játszunk, mi hazai pályán csak a három pontban gondolkodunk.

A pápaiaknál Szabó Zsolt a III. kerület ellen összeszedte ötödik sárga lapját, így ő biztosan kihagyja a párharcot, Sánta András viszont megkapta a játékengedélyt, így ott lehet a kispadon.

- Nem szeretnék változtatni a múlt heti kezdőcsapaton, Szigeti Ákos jó teljesítményt nyújtott a kapuban, Szabó Zsoltot pedig valószínűleg Vallejos Dominique fogja helyettesíteni.

A mérkőzés játékvezetője Juhász Bálint lesz, aki legutóbb a Csepel ellen fújta a sípot a pápaiaknak, akkor a Perutz 4-1-re nyert.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-02-20 09:24:54

Végleges a Perutz játékoskerete


ajánlott cikk főképe

2019-03-10 18:43:00

Csalódást keltő játék és pontmentés


ajánlott cikk főképe

2019-03-23 17:58:55

Kritikán aluli teljesítményt mutatott a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-03-31 15:39:48

Csak a szépítésre futotta a Perutz erejéből


PÁPA időjárás