A hölgyeket köszöntötte az MSZP Pápa és Környéke szervezete


2019-03-08 19:51:21  | cikk: Babos Petra  | fotó: Horváth Andrea  | 


A hölgyeket köszöntötte az MSZP Pápa és Környéke szervezete főképe
Az MSZP Pápa és Környéke szervezete minden évben nőnap alkalmából köszönti a nőket a belvárosban egy-egy szál piros szegfűvel. Így történt ez ma reggel is, amikor Grőber Attila, a párt megyei elnökhelyettese, önkormányzati képviselő és Kovács József, a pápai szervezet elnöke illatos virággal kedveskedett a Kossuth utcán sétáló hölgyeknek tiszteletük és megbecsülésük jeléül.
Kovács József, a pápai szervezet elnöke elmondta, kétszáz szál szegfűvel készültek a mai napra, hogy a Kossuth utcán sétáló hölgyeket meglepjék a reggeli órákban, akik a mosolyogva mondtak köszönetet a nőnapi figyelmességért.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-26 08:46:44

Angol nyelv, informatika, robotika - Ovisuli a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 13:18:05

Kedd óta ismét kinyitottak az iskolák, bár a digitális munkarend megmaradt


ajánlott cikk főképe

2020-01-07 16:18:46

Bontják az ünnepi díszkivilágítást, elkezdődött a karácsonyi fenyők begyűjtése


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 12:32:46

Az Opel Marsal is segíti az Egyesített Szociális Intézmény munkáját