Csalódást keltő játék és pontmentés


2019-03-10 18:43:00  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Csalódást keltő játék és pontmentés főképe
Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is meg kellett elégednie az egy ponttal a Perutz FC-nek, mely tíz emberrel fejezte be a Dunaharaszti elleni mérkőzést.

A III. kerület ellen elveszített két pont után a hazai bemutatkozáson az volt a célja a pápaiaknak, hogy egy magabiztos sikerrel indítsák a tavaszi idényt. Szabó Zsoltra ötödik sárga lapja miatt nem számíthatott Rozmán edző, aki Vallejosnak szavazott bizalmat a kezdőben, ez volt az egyetlen változtatás az elmúlt héthez képest.
Két vendég lövést jegyezhettünk fel az első tíz percben, ám Szigetinek egyik alkalommal sem kellett játékba avatkoznia. A 14. percben egy szép Ivancsics-Vallejos egyérintő után Iványi elé került a labda, aki a lecsorgó labdát a hosszúba emelte, igaz, ehhez némi szerencse is kellett 1-0. A gól után lendületben maradt a Pápa, két komoly Tóth lehetőséget láthattunk, ám Gatyel kapus mindkét próbálkozást bravúrral hárította. A kimaradt helyzetek megbosszulták magukat, a 25. percben ugyanis egy szabadrúgás után 12 méterről Nichenko emelt a kapuba 1-1. Sőt tíz perccel később már a vendégek vezettek, Iványi eladott labdáját megint Nichenko gurította a bal alsóba 1-2. A 44. percben egy szöglet után Böröczky belsőzte kapura a labdát, Gatyel azonban ujjheggyel szögletre tolta a játékszert. A második játékrész elején folytatódott a vendégek kapusának bravúrsorozata, ezúttal Ivancsics löketét ütötte fölé, mint később kiderült, egészen a 80. percig ez volt a hazaiak egyetlen kaput eltaláló lövése. Tíz perccel a lefújás előtt egyenlített a Perutz, egy jogosan megítélt szabadrúgást Hanzl tekert a kapuba 2-2. A 85. minutumban Ivancsics két perc alatt két sárgát szedett össze, így a Pápa tíz emberrel fejezte be a meccset, az eredmény pedig nem változott.

Perutz FC - Dunaharaszti MTK 2-2 (1-2) Gsz.: Iványi, Hanzl ill. Nichenko 2

Rozmán László: Természetesen nem vagyok elégedett az egy ponttal, idei első hazai bajnokinkon mindenképp nyerni szerettünk volna. Több fordulópontja is volt a meccsnek, sajnos ezekből nem mi jöttünk ki jól, 1-0 után három komoly helyzetünk volt, ha abból legalább egyet értékesítünk, meggyőződésem, hogy nyerünk. A második félidőben azt kaptuk, amire számítottunk, a Dunaharaszti át sem jött a félpályán, csak kontrára játszott és próbált pontrúgásokat kiharcolni.

Perutz stadion, 300 néző, v. Juhász (Rigó, Bőhm).

Perutz FC: Szigeti - Nagy T., Dóczi, Császár (Bohner 45.), Böröczky - Baldauf (Hanzl 70.), Iványi (Benecz 70.), Szilágyi, Ivancsics - Vallejos, Tóth L., edző: Rozmán László.

Dunaharaszti: Gatyel - Bíró, Rétsági, Honti, Márton - Szalánszki (Vitányi 87.), Gacsal, Farkas, Dallos - Nichenko, Torkos (Mészáros 80.), edző: Króner Péter.

A Perutz FC március 17-én 16 órai kezdéssel az éllovas Ajkához látogat.

Képek:


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-02 17:57:24

Idegenben kezd a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-04-12 13:42:12

Hazai pályán debütál a Lengyel-Nicsenko edzőpáros


ajánlott cikk főképe

2019-03-03 20:18:27

Döntetlennel kezdett a Perutz


ajánlott cikk főképe

2019-03-10 18:43:00

Csalódást keltő játék és pontmentés


PÁPA időjárás