Elmosta az eső a Városi gyereknapot


2010-05-31 09:01:45  | cikk: Tóth Tamara  | 


Nem voltak kegyesek az égiek vasárnap a Jókai Mór Művelődési Központ által szervezett Városi Gyereknaphoz. A délután kezdődött változatos programokat és foglalkozásokat elmosta a délután hirtelen érkező eső, így a vártnál kevesebb gyermek vett részt a rendezvényen. A szép időben lehetőség volt kézműves tanodában origamizni, szőni, bőrözni, csuhébabát készíteni, hímezni és  agyagozni a Bakonyalja Népművészeti Egyesület tagjainak vezetésével. A „Retro vidámparkban” óriás fajátékok, fa körhinta, diótörő, lovagi torna és hordólovaglás is várta az ügyesebbeket. Az asztali, logikai és ügyességi játékok mellett a lurkók kipróbálhatták az új generációs fejlesztő játékokat is. Délután a Magyar Ebtenyésztők és Hobbikutyások Egyesülete kutyaszépségversenyt hirdetett és az egyesület bemutatta azt is, hogy mire tanítják meg a hozzájuk került kutyákat. Természetesen elmaradhatatlan programként pónilovaglás, arcfestés és ugrálóvár is várta a gyermekeket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet