Tíz emberrel is nyert a PELC-Nyárád


2019-03-11 15:07:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tíz emberrel is nyert a PELC-Nyárád főképe
Az NB II-es női labdarúgó bajnokságban szereplő PELC-Nyárád csapata a sereghajtó Balatonfüred ellen kezdte a pontvadászat tavaszi idényét. A Balaton-partiak ellen a negyedik helyen álló hazaiak számítottak a toronymagas esélyesnek, ősszel sikerült is Pődör Ákos tanítványainak idegenből elhozni a két pontot. Jól kezdett hazai alakulat, a harmadik percben Szalay Júlia köszönt be. Fél óra játék után Szücs Laurát kiállította a játékvezető, az emberelőnyt pedig hamar kihasználta a Balatonfüred, egy percen belül egyenlített. 1-1-es félidő után a második játékrészben előbb Bereczky Franciska, majd Pődör Patrícia talált be, egy füredi szépítés után a 4-2-es végeredményt Bereczky második találata állította be.

PELC-Nyárád - Balatonfüred 4-2 (1-1) Gsz.: Szalay, Bereczky 2, Pődör ill. Haraszt

Pődör Ákos: Jó kezdés után sajnos a kiállítás és a bekapott gól érthető módon megzavart minket, a szünetben szerencsére sikerült átbeszélni a további teendőket melynek köszönhetően úgy vágtunk neki a második félidőnek, hogy reális esélyünk volt a három pontra. Nagy fegyverténynek tartom, hogy 10 emberrel is tudtunk nyerni, folytatjuk tovább a munkát, hiszen sok javítanivalónk van.

A PELC-Nyárád a folytatásban a harmadik helyezett Zalaegerszeghez utazik.

Képek:


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet