Mezei futóverseny


2019-03-12 19:07:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Mezei futóverseny főképe
A Pápai Diáksport Bizottság és a Pápai Atlétikai Club a futás megszerettetése, a körzeti diákolimpiai címek eldöntése céljából három korosztály számára a Várkertben rendezte meg a a körzeti mezei futóversenyt.

- A II.-III.-IV. korcsoportosok kategóriájában a városi és körzeti iskolák tanulói közül összesen 170-en álltak a rajtvonal mögé, a középiskolák fiú és lány csapatai, valamint az egyéni versenyzők közvetlenül a megyei versenyen vesznek majd részt - mondta Mórocz Katalin, a versenybíróság elnöke, a PAC edzője. - A II. korcsoportos fiúk és lányok 800 métert, a III. korcsoportos fiúk 1,6 kilométert, a lányok 1,2 kilométert, a IV. korcsoportos fiúk 2,4 kilométert, a lányok 1,6 kilométert teljesítettek. A tét a körzet képviselete volt a megyei döntőn, ahova egyéniben kategóriánként az első négy helyezett jutott, csapatban pedig az első két helyezett készülhet a megyei vetélkedésre. Elégedettek vagyunk a megjelent tanulók számával, a verseny természetesen arra is kiváló alkalom volt, hogy néhány tehetséges diákot felfedezzünk és megpróbáljunk a klub futószakosztályhoz csábítani, bízom benne, hogy élnek is a lehetőséggel. A folytatásban a veszprémi és ajkai futók lesznek a legnagyobb ellenfelek, ennek ellenére bízom benne, hogy sokan bekerülnek a legjobb hat közé.

A megyei versenyt március 19-én rendezik Veszprémben. A továbbjutók névsora ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 16:33:38

Utolsó edzőmeccsét játszotta a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-05 09:50:49

Már kaphatóak a tavaszi Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 12:45:21

Torna: Országos döntőbe jutottak a pápaiak