Lisztes és Tököli célkeresztben?


2010-05-31 14:18:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lisztes és Tököli célkeresztben? főképe
A pepsifoci.hu információi szerint két paksi játékossal, Tököli Attilával és Lisztes Krisztiánnal szeretné megerősíteni keretét a Lombard Pápa együttese. Úgy tűnik, hogy a középpályás klubcseréjére nagyobb az esély, hiszen a honlap információi szerint Tökölinek Ausztriából és Magyarországról is több ajánlata van. A két rutinos futballista közül a középpályás klubcseréje reálisabb, mivel Tökölinek még egy évig él a szerződése Pakson, de megfelelő ajánlat esetén a klub vezetői nem gördítenek akadályt a csatár távozása elé.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-22 13:40:29

Győzelemmel búcsúzna a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 09:58:57

Elhunyt a kenukirály


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 19:28:48

Igazi presztízsmeccs vár a Perutzra