Kokárdakészítő játszóház


2019-03-14 18:35:31  | cikk: pi-pa  | 


Kokárdakészítő játszóház főképe
 A Szent István Római Katolikus Általános Iskola elsős diákjai kokárdakészítő játszóházba voltak hivatalosak a hét elején. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja „Kultúr-Kuckó Programja” keretei közt megrendezett foglalkozáson kedden az 1.a, szerdán pedig az 1.b osztály tanulói vettek részt.
 Az Eötvös utcai Ifjúsági Centrumban megrendezett program elején a kisdiákok megismerkedhettek az 1848. március 15-i eseményekkel, majd a szabadságharchoz kapcsolódó zenét hallgattak.
 Ezt követően 5-6 fős csapatokat alkottak és az 1848-as eseményekhez kapcsolódó képek kirakásában mérték össze gyorsaságukat. A foglalkozáson beszélgettek a magyar zászló színeinek jelentéséről, majd minden gyermek készíthetett magának kokárdát, melyet a foglalkozás végén büszkén tűztek fel a ruhájukra.
 A játszóházban ezen kívül papír kokárdát is készítettek és egy huszár ruháját is megrajzolták a diákok.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-25 19:43:31

Játékos feladatok a Vajda Márta-napon


ajánlott cikk főképe

2019-03-01 14:57:35

Az egyházak vezetőivel egyeztet a polgármester


ajánlott cikk főképe

2019-01-04 16:30:32

Újabb tiltakozó akció a 83-as főúton


ajánlott cikk főképe

2019-04-18 21:04:29

Minden évben egyre többet kell dolgozni, de most már van értelme, van remény - beszélgetés Gajdics Ottó újságíróval


PÁPA időjárás