Két döntetlen


2019-03-16 15:20:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két döntetlen főképe
Mosonmagyaróvárt fogadta az utánpótlás labdarúgó bajnokság 18. játéknapján a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U15-ös és U14-es csapata. Elsőként az idősebbek léptek a stadion műfüves játékterére, ahol 0-0-s félidő után a második felvonás 12. percében a vendégek megszerezték a vezetést, ám nagy erőket mozgósítva a 83. percben Karácsony Kristóf góljával sikerült egyenlíteni és egy pontot itthon tartani.

Ezután az U14 igyekezett megnehezíteni a dobogóra hajtó mosonmagyaróváriak dolgát. Ez olyannyira jól sikerült, hogy az első felvonásban Nagy Krisztián gólja mellett számos gólhelyzetet alakítottak ki a pápaiak, ezek azonban kimaradtak. Szünet után három perccel Kertész Ádám egy szép szólóval 1-1-re módosította az állást, a hátralévő időben pedig az eredmény nem változott, maradt az igazságosnak mondható döntetlen.

- Nem vagyok elégedett, de ha a játék összképét nézem, reális a pontosztozkodás - mondta az U14-es mérkőzés lefújása után Orovecz András, a PELC edzője. - Ha az első félidőben a három óriási ziccerünket gólra váltjuk, meggyőződésem, hogy megnyerjük a meccset, sajnos nem így lett. Az U15-nek jóval nehezebb dolga volt, ott már nem voltam annyira megelégedve a mutatott játékkal, a hajrához közeledve így is be tudtuk lőni az egy pontot érő találatot, de a folytatásban bízom benne, hogy játékban javulni fogunk.

Képek:


Címkék: PELC
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet PÁPA időjárás