Női U17-es Európa-bajnoki selejtező mérkőzés Pápán


2019-03-18 15:44:45  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: mlsz.hu  | 


Női U17-es Európa-bajnoki selejtező mérkőzés Pápán főképe
Március 27-én, szerdán 15 órától Görögország-Anglia női U17 Eb-selejtező elitkör mérkőzésnek ad otthont a Perutz Stadion - írja a pelc.hu. A novemberi sorsoláson - csapatunkat a harmadik kalapból húzták ki - nagyon erős csoportba került női U17-es válogatottunk, ahonnan csak az első helyezett jut ki a májusi Európa-bajnokságra. Az első mérkőzésen, március 21-én, Görögország ellen játszik nemzeti csapatunk, amely selejtezőcsoportját megnyerve jutott az elitkörbe és a második kalapból várta a sorsolást. Az első kalapból Angliát kaptuk, a negyedikből pedig Grúziát, előbbivel március 24-én, utóbbival március 27-én csapnak össze a magyarok Gyirmóton. Az első két találkozót az M4 Sport élőben közvetíti. 

Az elitkör lebonyolításába a Perutz Stadion egy mérkőzés erejéig kapcsolódik be, március 27-én 15 órai kezdéssel a Görögország-Anglia találkozót rendezik a Várkert úton.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-05 15:57:37

Ismét dobogón a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-01-15 19:21:11

Körzeti úszó diákolimpia


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re