Manó Tanoda robotokkal és kézműves foglalkozással


2019-03-20 20:35:20  | cikk: ha  | 


Manó Tanoda robotokkal és kézműves foglalkozással főképe

A Manó Tanoda a Szent István Római Katolikus Általános Iskola ovisulis foglalkozása. A négy alkalomból álló sorozat segít az iskolaválasztásban, a szülők és a gyerekek is bepillanthatnak az intézményben folyó munkába, megismerhetik a pedagógusokat. Az első két foglalkozás helyszíne a Török Bálint utcai épület volt, a mai, harmadik alkalomra viszont a Fő térre várták az érdeklődőket. A gyerekek tavaszi díszeket készítettek és robotokkal ismerkedtek, hisz az intézményben része az informatikai képzésnek a programozás - jelenleg csak felső tagozatban, de a tervek szerint hamarosan már harmadik osztálytól bekerül a tananyagba.

Ismerkedés a robotokkal

A Szent István Római Katolikus Általános Iskola két első osztályt szeretne indítani. Ihász Gyöngyi és Vesztergom Beáta, valamint Jakab Bernadett és Tóthné Leimeiszter Mónika lesznek a tanítók. Már első osztálytól választható a német vagy angol nyelv, informatikát pedig harmadik osztálytól tanítanak. A hagyományokhoz híven nagy szerepet kap az úszásoktatás, a diákok plusz órákat tölthetnek az uszodában. Mindez biztosítja az elme és a test jó kondícióját, de a lélek is nagyon fontos, épp ezért a pápai katolikus iskolában kiemelt feladatnak tekintik a keresztény értékek megismertetését, a megfelelő értékrend kialakítását.

Tavaszi díszek is készültek a foglalkozáson

A Manó Tanoda következő alkalma március 27-én lesz, azt az uszodában tartják, majd az azt követő héten bemutató órákra várják a szülőket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-19 18:15:27

Jelenetfelvétel az Erkelben


ajánlott cikk főképe

2020-02-03 22:33:05

Megtartotta első ülését a hegyekben megalakult részönkormányzat


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 08:23:14

Lezárják a játszótereket


ajánlott cikk főképe

2020-01-14 17:22:46

Szombaton ismét Jégpályák éjszakája lesz